Dagens spilforslag – Sivasport slår Antalyaspor

Kamp: Antalyaspor-Sivaspor

Spilforslag: Sivaspor

Odds: 2,30

Spilstop: 16. marts kl. 18.00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Kun en sejr tæller for Sivasspor, når de skal en tur til Antalya. Holdet var Sivas kæmper med i den yderst tætte kamp om det tyrkiske mesterskab. De ligger inden kampen mod Antalyaspor nummer fire i Süper Lig. Her de a point med Galatasaray og tre point efter Trabzonspor og Istanbul Basaksehir. Derfor er det vitalt, at de får tre point med hjem til Siva mod et Antalyaspor-hold, som kæmper for at komme fri af nedrykningskampen.

Derfor vinder Sivasspor kampen

Sivasspor er efter en mindre god periode endelig kommet i gang igen. Efter fire kampe i træk uden sejr vandt man over et godt Alanyaspor-hold. Herefter fulgte en udesejr mod Ankaragürü og et vigitgt 2-2-resultat mod Galatasaray, der som nævnt også er med, hvor det er sjovt. Især Hakan Arslan har med to mål i de semeste tre kampe været en vigtig mand for Sivasspor. Arslan har fungeret som kaptajn for Sivasspor i Ziya Erdals fravær. Sivasspor har desuden gjort det fornuftigt på udebane gennem desse sæson, hvor de har hentet 18 point i 12 udekampe.

Hjmmeholdet fra Antalya er et af ligaens dårligste hjemmehold. Holdet som indtager 12.-pladsen i ligaen har blot vundet to ud af 12 hjemmekampe, hvilket selvsagt ikke er noget at råbe hurra for. Kun Yeni Malatyaspor og Kasimpasa er taget fra Antalya Stadium uden point i bagagen. Sæsonens helt store lavpunkt var klar, da man hjemme tabte med hele 6-0, mod Genclerbirligi, som på daværrende tidspunkt lå næstsidst.

Sivasspor vandt det modsatte opgør med 2-1 på mål af Emre Kilinc og Mustapha Yatabaré, mens Serdar Özkan var på pletten for Antalyaspor. Vi tror også, at Sivasspor ender med at trække det længste stri Antalya, hvor Antalyaspor som bekendt ikke har alt for gode resultater på hjemmebanen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Sivasspor slår Antalyaspor. Hos Onside Betting får man odds 2,30 på dette resultat.