Kamp: Silkeborg IF – SønderjyskE

Spilforslag: Silkeborg IF vinder kampen

Odds: 2,10

Spilstop: 19. juli kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Silkeborg var sammen med Esbjerg helt suveræne i sidste års 1. division. De to hold var helt suveræne og endte med at løbe med de to Superliga-pladser.

De starter med at møde SønderjyskE hjemme på JYSK Park i Silkeborg. SønderjyskE fik en mareridt-afsluting på sidste sæson, hvor det endte med at man over to omgange gik glip af europæisk fodbold.

Vi regner med, at Silkeborg, som har fået en god start på sæsonen henter de tre point i dette opgør mod et SønderjyskE hold, som ikke har imponeret i optakten til denne sæson.

 

Derfor vinder Silkeborg IF kampen

Silkeborg har som de fleste øvrige hold i Superligaen spillet fire træningskampe frem mod den nye sæson. Her er det blevet til to storsejre på 5-0 mod Vejle og Hvidovre. Derudover har man spillet 0-0 med sidste sæsons nedrykkere AC Horsens og tabt 1-0 til 2. Bundesliga-klubben HSV.

Nu gælder det så et møde med SønderjyskE. Sidste år gik det helt galt for dem mod slutningen af sæsonen. Man blev ydmyget i pokalfinalen mod Randers med hele 4-0.

Derudover lykkedes det heller ikke at vinde nedrykningsspillet, da man i sidste runde endnu engang modtog en afklapsning på 4-0 denne gang a AaB, som dermed løb med 7. pladsen og muligheden for at komme i den nye UEFA Conference League.

Derudover har SønderjyskE ikke imponeret i deres træningskampe. De tabte med 4-1 til både Brøndby og Viborg og med 2-0 til Casa Pia fra den næstbedste portugisiske liga. Deres sidste træningskamp mod Braga blev aflyst.

Det er med andre ord ikke den bedste optakt mod et sejrsvant Silkeborg-hold, der som nævnt også var gode i deres træningskampe. Vi regner med andre ord med, at Silkeborg løber med de tre point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Silkeborg IF vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 2,10 på dette væddemål.