Dagens Spilforslag: Silkeborg slår Esbjerg hjemme

Dagens Spilforslag

Det er efterhånden 14 dage siden Silkeborg og Esbjerg var på græs senest, nemlig d. 4. november. Her fik Silkeborg 0-0 i Aarhus mod AGF, mens Esbjerg chokerede hele fodbolddanmark – og måske også dem selv – ved at slå AaB hjemme med 3-0.

Ethvert momentum det ellers kriseramte Esbjerg-hold måtte få ud af den seneste sejr, som var den første i Superligaen siden d. 22. august, risikerer at være aftaget igen efter den lange pause.

Silkeborg har generelt set utroligt stærke ud i de seneste måneder, hvor det er værd at bemærke, at Silkeborg kun har tabt én af de seneste ni kampe. I øvrigt i Parken med 2-0 til FCK.

Peter Sørensen synes at have sammentømret et stabilt hold, som forsvarer sig godt med alle mand, og vi tror Esbjerg får problemer med at skabe mange chancer mod den stærke SIF kollektiv, til trods for EfBs tre mål mod pinligt ringe AaB i seneste kamp.

Der er odds 1.85 på Silkeborg, og det bliver Dagens Spilforslag til Silkeborg vs Esbjerg mandag d. 21. november kl. 19.00, som i øvrigt kan ses på TV3 Sport 1.

Spil på spilforslaget hos bet365.dk >>

 

Indlæser..
Indlæser..

 

bet365-580x330