Kamp: Silkeborg IF – Randers FC

Spilforslag: Silkeborg IF vinder kampen

Odds: 1,77

Spilstop: 6. maj kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Man kommer ikke udenom, at oprykkerne fra Silkeborg har været denne sæsons helt store positive overraskelse. Silkeborg er inden denne runde helt oppe på tredjepladsen.

Derfor handler det naturligvis også for Kent Nielsens mandskab om at holde fast i bronzemedaljerne. De er da også favoritter til at vinde dette opgør mod Randers. Vi regner med, at de lever op til den favoritværdighed.

 

Derfor vinder Silkeborg kampen

Silkeborg startede med mesterskabsspillet med at tabe med 2-3 ude til FC Midtjylland. Siden da har de dog ikke været til at skyde igennem.

De seneste fem kampe har således budt på intet mindre end fem sejre på stribe. Her slog man Brøndby og FC København med henholdsvis 3-0 og 3-1. Kampene mod AaB blev vundet med 2-1 og senest 4-2 i et brag af en kamp.

Da Silkeborg senest mødte Randers endte det med en Silkeborg-sejr på 2-1 i Randers. Denne kom i hus efter to scoringer af den tidligere Aston Villa-spiller Nicklas Helenius.

Helenius er Superligaens topscorer med sine 16 mål på 25 kampe. Han har især været helt ustyrlig i slutspillet, hvor det er blevet til seks scoringer i samme antal kampe.

Han er med andre ord en mand, som Randers skal holde øje med. Hestene har hentet ni point i deres seks slutspilskampe.

Senest hentede de en vigtig 2-1-sejr mod Brøndby i en kamp, hvor de tilmed måtte spille over en time i undertal på grund af et rødt kort til Stephen Odey.

Vi tror dog stadig, at Randers får det svært mod dette sprudlende Silkeborg-hold, som pt. har kurs mod europæisk fodbold til næste sæson. Derfor siger vi da også, at det bliver Silkeborg, som løber med de tre point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Silkeborg IF vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,77 på dette.