Kamp: Silkeborg IF – Brøndby IF

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,70

Spilstop: 6. marts kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er to hold med maksimalt udbytte i foråret, som mødes på JYSK Park. Især Silkeborg har imponeret i de første par runder af forårssæsonen har så godt som sikret sig en plads i mesterskabsspillet.

Brøndby er nu oppe på hele otte sejre på stribe og har dermed spillet sig ind i mesterskabskampen. Dermed er der lagt op til en stor kamp i Silkeborg. Her regner vi med, at begge hold ender med at komme på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Silkeborg har som oprykker allerede leveret en fornem sæson. Man har i de indtil nu 19 ligakampe blot tabt to gange, hvilket er intet mindre end imponerende.

At placeringen ikke er bedre skyldes, at man har spillet hele ti kampe uafgjort, hvilket er lige over halvdelen. Det kan dog være, at der bliver ændret på den tendens her i foråret.

Silkeborg har nemlig lagt ud som lyn og torden med storsejre over både Vejle og AaB på henholdsvis 3-0 og 4-1. Det er især anfører Nicklas Helenius, som har imponeret.

Den tidligere Aston Villa-spiller har scorede i alt fire mål mod Vejle og AaB – inklusive et hattrick mod sin tidligere klub AaB. Det gør ham nu til nummer to på topscorerlisten efter den nu tidligere Brøndby-spillet Mikael Uhre.

Brøndby har dog som nævnt vist, at de også kan lave mål uden Uhre. Man har lagt ud med at slå bundholdene FC Nordsjælland og SønderjyskE med henholdsvis 2-0 og 1-0.

Nu venter dog en hård test i forhold til Silkeborg. Silkeborg har holdt seks clean sheets, hvoraf halvdelen dog var i de første tre kampe. Siden da har de været mere til at tale med defensivt. Vi regner med, at begge hold ender med at få scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Liverpool og Norwich City. Hos Marathonbet får man odds 2,01 på dette.