Kamp: Shandong Luneng-Guangzhou R&F

Spilforslag: Shandong Luneng vinder kampen

Odds: 1,68

Spilstop: 25. august kl. 12:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

Shandong Luneng skal bruge en sejr mod Guangzhou R&F, hvis de skal holde sig til i kampen om det kinesiske mesterskab. De er blot to point efter Guangzhou Everglade efter seks spillerunder og har ramt en god stime med tre sejre i træk. Vi regner med, at de får udbygget denne mod Guangzhou R&F.

 

Derfor vinder Shandong Luneng kampen

Lader man blikket glide ned over Shandong Lunengs trup, vil man støde på et par gamle kendinge fra Premier Leauge. Disse er den tidligere Everton og Manchester United-spiller Marouane Fellaini og den tidligere Fulham og Southampton-angriber italienske Graziano Pellè. Det er værd at bemærke, at Fellaini er holdets topscorer med sine fire sæsonmål.

Hos Guangzhou R&F finder man den tidligere Fulham og Tottenham-spiller Mousa Dembélé på holdet. Deres topscorer er den tidligere Palermo-spiller Eran Zahavi, som har nettet fire gange for klubben.

Shandong har som nævnt imponeret gennem deres senste tre kampe. Her har man slået topholdet Guangzhou Everglade, Shenzhen FC og Henan Jianye med henholdsvis 1-0, 2-0 og 2-1.

Shandongs senste mester skab ligger efterhånden ti år tilbage i tiden, så de må tørste efter endnu et mesterskab. De har allerede vunder Super League fire gange i perioden mellem 1999 og 2010.

Guangzhou R&F havde en hård start på sæsonen. Særligt 5-0-nederlaget til lokalrivalerne Everglade må have gjort ondt. De lader til at være kommet lidt efter det på det seneste, men vi regner stadig med, at Shandong Luneng bliver for svær en modstander for Dembélé og holdkammeraterne

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Shandong Luneng vinder kampen mod Guangzhou R&F. Hos Onside Betting får man odds 1,68 på dette resultat.