Dagens spilforslag – Tæt kamp i vente mellem United og Sevilla

Kamp: Sevilla-Manchester United

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,95

Spilstop: 16. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Sevilla er på jagt efter deres sjette titel i UEFA Cuppen/Europa Leauge. Næste skridt på vejen er en semifinale mod Manchester United, for hvem dette er sidste skud i bøssen, hvis de skal vinde et trofæ i denne sæson. Der er på forhånd lagt op til en interessant duel mellem to hold, som naturligvis begge går benhårdt efter at komme i finalen. Vi mener derfor, at der er gode chancer for, at begge hold får scoret i løbet af kampen.

 

Derfor scorer begge hold

Manchester United har scoret i ni af deres 11 Europa League-kampe. Det var kun i opgørene mod AZ Alkmaar og senest FC København, at det ikke lykkedes. Med til historien om kampen mod FCK hører dog, at United ni ud af ti gange havde scoret i den ordinære spilletid. Det var en brandkamp af FCK-keeper Karl-Johan Johnsson, som stoppede dem. Svenskeren havde intet mindre en 13 redninger, hvilket langt over det normale. Der skulle et straffespark til, før det lykkedes United at passere ham.

Sevilla har ligeledes blot prøvet at gå fra banen uden at score to gange i Europa League. Første gang var i et 1-0-nederlag til Apoel Nicosia. Det skal dog nævnes, at den kamp var helt og aldeles ligegyldig, da Sevilla allerede havde sikret sig førstepladsen i Gruppe A. Næste gang var i returopgøret mod Cluj, som endte 0-0.

Begge hold har flere strenge at spille på, når det gælder måscoringen. Manchester United har først og fremmest turneringens topscorer Bruno Fernandes. Portugiseren er oppe på hele syv mål i turneringen. United har også Mason Greenwood og Anthony Martial, som er på henholdsvis fem og fire mål. Hos Sevilla er det Munir El Haddadi, som har stået for målene med fem scoringer. Mod Wolverhampton kom der dog endelig gang i Lucas Ocampos i Europa League-sammenhæng. Argentineren blev holdets topscorer i La Liga, men dette var altså hans første scoring i Europa.

Det er med andre ord to hold, som har meget at komme med offensivt. Derfor mener vi, at begge hold bør kunne komme på tavlen i denne storkamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i Sevilla-Manchester United Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette resultat.