Dagens Spilforslag – Begge hold scorer i Europa League-finalen

Kamp: Sevilla-Inter

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 21. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Der er en stor kamp i vente, når kongerne af Europa League, Sevilla, møder Inter i turneringens finale. Sevilla er på jagt efter deres sjette triumf i Europa League, mens Inter kan sikre sig deres fjerde. Det er begge klubbers sidste chance for at vinde noget i denne sæson, så der bør være gode muligheder for at få noget dramatik.

Vi regner da også med, at det bliver en tæt kamp mellem de to stærke mandskaber. Derfor mener vi, at der bør være gode muligheder for, at begge kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Sevilla og Inter har begge været ganske flittige til at lave mål i løbet turneringen. Særdligt Inter har været imponerende på dette punkt. I deres semifinale smadrede de som bekendt ukrainske Shakhtar Donetsk med hele 5-0.

Inters helt store helt har været Romelu Lukaku. Den belgiske angriber har scoret seks mål for milaneserne på fem kampe i Europa League. Han har scoret i hver kamp og to i semifinalen mod Shakhtar. Han har desuden også bidraget med to assists. Inter har naturligvis også folk som Lautaro Martínez, som også kan bidrage med mål.

Hos Sevilla er Munir topscoren med sine fem mål. Disse er dog alle scoret i gruppespillet. I løbet af knouckout-kampene har Sevilla været gode til at dele målene mellem sig.

En anden af deres offensive profiler er Lucas Ocampos, som blev holdets topscorer i La Liga. Han har scoret en gang i Europa League. Det var til gengæld også sejrsmålet mod Wolverhampton.

Med så mange offensive kapaciteter på banen mener vi, at der bør være ganske gode chancher for, at begge hold kommer på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i Sevilla-Inter. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette resultat.