Kamp: Sevilla-Real Betis

Spilforslag: Sevilla vinder kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 11. juni kl. 22:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

La Liga er den seneste af Europas store liga til at vende tilbage efter europæisk topfodbolds lange pause. Rundens første kamp er lokalopgøret mellem Sevilla og Real Betis. Betis ligger ret så solidt i midten af tabellen, mens Sevilla er med i den benhårde kamp om Champions League-paldserne. Sevilla har derfor ikke råd til at dumme sig mod rivalerne Betis, hvilket vi da heller ikke tror, at de gør.

 

Derfor vinder Sevilla

Sevilla er inden kampen mod Real Betis på La Ligas tredjepalds. De er dog kun ét point foran Real Sociadad og Getafe. Atlético Madrid er to point efter Sevilla, mens Valencia også spøger i kulissen. Sevilla skal dermed holde tungen lige i munden, hvis de skal sikre sig den eftertragtede Champions League-plads. Første skridt vejen er som nævnt Real Betis.

Real Betis, som også har hjemme i Sevilla, ligger i midten af ligaen med hele otte point ned til nedrykningspladserne, så de bør være sikre. De vil naturligvis stadig være tændte forud for dette lokalopgør. Betis’ sidste resultat inden pausen var en overraskende 2-1-sejr mod førerholdet Real Madrid. Inden denne kamp havde Betis ikke vundet deres forrige seks kampe i træk, så det var ikke resultat, som der var mange, der havde regnet med.

Sæsonens første møde mellem holdene på Benito Villamarín endte med en 2-1-sejr til Sevilla. Ved den lejlighed bragte Lucas Ocampos Sevilla foran med 1-0 efter 13 minutter. Lige inden pausen lykkedes det hjemmeholdet Loren Morón at få udlignet. Kampens sejrsmål blev scoret af Luuk de Jong, som blev spillet fri og hamrede bolden op i nettaget bag chanceløse Joel Robles i Betis-målet.

Vi tror, at Sevilla vil være en tand mere motiverede end Betis på grund af, at de som nævnt har mere at spille for. Vi regner da som nævnt også med, at de ender med at trække det længste strå i El Gran Derby.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Sevilla vinder kampen mod Real Betis. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette resultat.