Kamp: Senegal – Ækvatorialguinea

Spilforslag: Senegal vinder kampen

Odds: 1,59

Spilstop: 30. januar kl. 20:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Flere af forhåndsfavoritterne til at vinde Africa Cup of Nations røg ud allerede inden kvartfinalerne. Det betyder, at Senegal nu er blandt favoritterne til at løbe med guldet. Skulle det ske, ville det være første gang i deres historie efter to andenpladser – den seneste i 2019.

En anden grund til, at Senegal er blandt de store favoritter er, at man her i kvartfinalerne skal møde overraskelsen Ækvatorialguinea. Senegals defensiv har været bundsolid, og vi har tiltro til, at de har de offensive kapaciteter til at nedbryde Ækvatorialguinea.

 

Derfor vinder Senegal kampen

Senegal fik en god start på turneringen med en sen 1-0-sejr over Zimbabwe. Derefter fulgte to 0-0 kampe mod Guinea og Malawi. De fem point var dog nok til at sikre Senegal førstepladsen i Gruppe B med en beskeden samlet målscore på 1-0.

Der kom heldigvis lidt mere fart over feltet, da man ottendedelsfinalerne stod overfor Kap Verde. Ø-nationen ligger ud for Senegals kyst, så der var tale om en slags lokalopgør.

Her kunne jublen bryde løs, da Sadio Mané med sit andet mål i turneringen bragte Senegal på 1-0. I kampens overtid lukkede og slukkede Bamba Dieng med sin scoring til 2-0.

Nu gælder det så mødet med Ækvatorialguinea. De tog en flot andenplads i deres gruppe og slog undervejs Algeriet. I ottendedelsfinalerne slog de Mali i straffesparkskonkurrence efter 0-0 efter den forlængede spilletid.

Trods deres indtil nu flotte turnering regner vi dog med, at Ækvatorialguinea får det svært mod Senegals stjerner. De kommer til at stå over for stjerner som Mané, Dieng og Sarr.

Hvis de lykkes Senegal at komme foran, så bliver det en meget hård opgave for holdet, som blot har scoret to mål ved denne turnering.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Senegal vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,59 på dette.