Dagens spilforslag – Sejr til topholdet Häcken

Kamp: Mjällby AIF – BK Häcken

Spilforslag: Seattle Sounders vinder kampen

Odds: 1,97

Spilstop: 10. juli kl. 15:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Allsvenskan fører af Göteborg-klubben BK Häcken. De har gennem flere år primært været kendt for deres fremragende kvindehold. I år er herrerne dog også med helt fremme i deres liga.

Inden denne runde førte BK Häcken nemlig Allsvenskan med et point ned til både Djurgården og AIK. Dermed er der ikke råd til pointtab.

Det bliver dog ikke let ude mod Mjällby, som senest tog en flot sejr i Stockholm mod AIK. Vi har dog tiltro til, at Häcken formår at hentede den vigtige sejr på Strandvallen.

 

Derfor vinder BK Häcken

For to sæsoner siden sluttede BK Häcken på en flot tredjeplads i Allsvenskan. Det kunne de dog ikke leve op til sidste sæson, hvor det blev til en skuffende 12. plads.

I år ser det dog som nævnt langt bedre ud. Allsvenskan havde en kort pause mellem mellem slutningen af maj og slutningen af juni.

Efter denne er det blevet til to uafgjorte for Häcken. De er kommet mod Hammarby, som også er med helt fremme i toppen og senest Elfsborg.

Mjällby var glade for den pause. Inden den havde de nemlig blot hentet to point på fire kampe. Efter pausen blev det til et point hjemme mod Norrköping. Senest var der så den flotte udebanesejr mod AIK.

Nu møder de så Häcken, som med deres 25 mål er det næstmest scorende i ligaen. Helt så godt ser det ikke ud for Mjällby, der blot har scoret 12 mål på samme antal kampe.

Häcken er desuden ligaens bedste udehold. De har spillet seks kampe på udebane, hvilket har resulteret i tre sejre og tre uafgjorte. Vi regner ikke med, at dette bliver sæsonens første nederlag på fremmed græs.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: BK Häcken vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,97 på dette.