Dagens spilforslag og odds: Sikker hjemmesejr i Serie A

Spilforslag hver dag

Kamp: Sassuolo – Empoli
Spilforslag: 1
Odds: 2,19
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på Sassuolo-sejr hos NordicBet

 

Der skal spilles en enkelt Serie A-kamp i dag, og det er en duel mellem Sassuolo og Empoli på Mapei Stadium – Città del Tricolore. Værterne har fået en fin start på sæsonen med syv point efter fire opgør, hvilket er nok til en fjerdeplads. Gæsterne har derimod haft en del problemer, da det blot er blevet til fire point, og de ligger derfor og roder rundt i bunden af tabellen. Det ville ikke undre os, hvis Sassuolo snupper deres tredje hjemmesejr på stribe, og Empoli lider endnu et nederlag på udebane.

 

Sassuolo snupper sejren

Hjemmeholdet startede med at slå Ternana med 5-1 i Coppa Italia for derefter at vinde 1-0 over Inter på eget græs i ligaen. Mod Cagliari på fremmed græs måtte de nøjes med et enkelt point, da de spillede 2-2. Kevin-Prince Boateng udlignede fra straffesparkspletten dybt inde i dommerens tillægstid. Herefter spillede de en hæsblæsende kamp mod Genoa foran deres egne fans, som blev vundet med intet mindre end 5-3. I søndags gik turen til Torino for at møde Juventus, og her måtte de se sig slået med 2-1 af Den Gamle Dame. Nu skal de så forsøge at komme tilbage på sejrssporet hurtigst muligt. Det burde godt kunne lade sig gøre.

Udeholdet har nemlig kun vundet en enkelt ud af deres fem første opgør. Først røg de ud af pokalen efter et 0-3-nederlag til Cittadella. Deres første og eneste sejr kom mod Cagliari på eget græs, hvor de vandt med 2-0. I deres sidste to kampe har de spillet 0-0 med Chievo og tabt 0-1 til Lazio, så der er ikke særlig meget selvtillid og tro på tingene i truppen for tiden. Vi har på fornemmelsen, at de løber ind i endnu et nederlag i aften. Særligt fordi de både har svært ved at score og holde buret rent. Det er en dårlig kombination, som kan komme til at koste dem dyrt.

Derfor anbefaler vi at spille på, Sassuolo vinder kampen til odds 2,19 hos NordicBet.

 

Odds på Sassuolo-sejr hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund