Kamp: São Paulo F.C. – S.E. Palmeiras

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,78

Spilstop: 21. juni kl. 01:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tid til 13. spillerunde i den brasilianske Serie A. Her gæster São Paulo ligaens tophold S.E. Palmeiras. São Paulo ligger nummer fem og har syv point op til Palmeiras.

Førerholdet har dog ikke tabt siden første spillerunde. Det skyldes blandt andet deres fremragende forsvar. Vi regner med, at de spiller endnu en stor kamp, hvor vi ikke regner med, at det bliver nogen målfest.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Palmeiras har rekorden med seks sejre i den brasilianske Serie A. Det seneste mesterskab blev vundet i 2019. Derudover har man vundet Copa Libertadores tre gange – herunder de sidste to udgaver.

Det er med andre ord en klub, som er vant til succes. Der er intet, som tyder på, at det skulle ændre sig i denne sæson. Efter 12 spillerunder fører man ligaen tre point ned til ærkerivalerne Corinthians.

Det er desuden værd at bemærke, at Palmeiras har ligaens suverænt bedste målscore. Deres samlede målscore lyder nemlig på +16. De har scoret 23 mål og blot lukket syv ind. De har blot lukket to mål ind i de sidste syv kampe.

São Paulo har heller ikke været dårlige defensivt. De har lukket 13 mål ind i de første 12 kampe. Ser man på deres sidste seks kampe, så er der scoret under tre mål i de fem af disse.

Man har haft store problemer med at lave mere end ét mål per kamp. I de sidste seks kampe, er det kun ske én gang.

Derfor regner vi også med, at de får det svært mod det stærke Palmeiras-forsvar. Ser man på det den anden vej rundt, så har Palmeiras også haft lidt svært ved at score mere end to mål mod de øvrige tophold. Eneste undtagelse var deres 3-0-sejr mod Corinthians.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem São Paulo F.C. og E.S. Palmeiras. Hos Marathonbet får man odds 1,93 på dette.