Kamp: Sampdoria – Napoli

Spilforslag: Napoli vinder kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 23. september kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Napoli har fået en forrygende start på denne sæson med sejre i deres første fire Serie A-kampe. Dermed fører man ikke overraskende ligaen.

Nu skal de forsøge at fastholde den førsteplads, når de skal en tur nordpå til Genoa, hvor Sampdoria og Mikkel Damsgaard venter. Vi regner da også med, at det vil lykkes Napoli at forsvare deres førsteplads med en sejr i denne udekamp.

 

Derfor vinder Napoli kampen

Napoli har som nævnt fået en fremragende start på denne sæson. Sidste sæson sluttede man lige udenfor Champions League-pladserne, og det skal der laves om på i år.

Man er allerede godt på vej med sejre i de første fire kampe. Her har man slået Venezia, Genoa, Juventus og senest Udinese med hele 4-0 på udebane.

Derudover har man også været i aktion i Europa League, hvor der ventede en svær udekamp mod Leicester. Det så da også skidt ud, da Leicester kom foran med 2-0 med blot 25 minutter igen. To mål af Victor Osimhen fik dog reddet et point for napolitanerne.

Napolis offensiv bestående af netop Osimhen flankere af anfører Lorenzo Insigne og Matteo Politano bliver en hård opgave for Sampdoria.

Genoa klubben har hentede i weekenden tre vigtige point mod oprykkerne Empoli, som blev slået med 3-0 på udebane. Inden da var det blot blevet til to point i de tre første kampe, hvor man da også var oppe imod et par hårde hunde i skikkelse af AC Milan, Sassuolo og Inter.

Nu får Damsgaard og holdkammeraterne så endnu en svær opgave mod Napoli, inden Juventus venter i næste runde. Sidste sæson vandt Napoli de indbyrdes opgør med 2-0 og 2-1, og vi siger, at det bliver endnu en sejr til Luciano Spallettis tropper.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Napoli vinder kampen mod Sampdoria. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette væddemål.