Kamp: RB Salzburg – Brøndby IF

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen? Nej

Odds: 1,74

Spilstop: 17. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Brøndby gæster østrigske RB Salzburg i den første af to kampe om en plads i Champions League-gruppespillet. Det bliver dog en svær opgave for de undertippede danske mestre.

Vi regner da også med, at Brøndby får deres at se til i Salzburg. Derfor mener vi også, at der er gode chancer for, at det ikke vil lykkes begge hold at få scoret på Red Bull Arena.

 

Derfor scorer begge hold ikke

Brøndby har fået en katastrofal sæsonstart, hvilket naturligvis ikke lover godt forud for disse opgør mod RB Salzburg. Hjemmeholdet er da også massive favoritter i dette første opgør.

Brøndby har efter fem Superligakampe fortsat sæsonens første sejr til gode. Det er blevet til tre uafgjorte mod AGF, Viborg og Rander samt nederlag til FC København og senest FC Nordsjælland.

En af forklaringerne på denne mildt sagt dårlige start er naturligvis, at man har måtte sige farvel til en stribe profiler. Her tænker vi på folk som Jesper Lindstrøm, Anthony Jung, Hjörtur Hermannsson og Lasse Vigen.

RB Salzburg har derimod fået en god start på sæsonen med fire sejre i de første fire ligakampe. Man lagde ud med at slå sidste sæsons nummer tre Sturm Graz med 3-1 på udebane. Derefter slog man SV Ried med 7-1 og Austria Wien og Admira Wacker med 1-0.

Man har tjent godt med penge på salgene af Patson Daka og Enock Mwepu til Premier League-klubberne Leicester og Brighton. De har dog stadig masser af kvalitet.

Tyske Karim Adeyemi har scoret fem mål i fire ligakampe, mens den danske højreback Rasmus Kristensen har leveret to scoringer og to assists.

Vi regner med, at Brøndby går en svær aften i møde, hvor de bliver presset i bund. Derfor anser vi det også for sandsynligt, at det ikke vil lykkes begge hold at få scoret.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold får ikke scoret i kampen mellem RB Salzburg og Brøndby IF. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette væddemål.