Dagens spilforslag – Leverkusen sætter en stopper for pokaleventyr

Kamp: Saarbrücken – Bayer Leverkusen

Spilforslag: Leverkusen vinder med mindst tre mål (-2)

Odds: 1,83

Spilstop: 9. juni kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

1.FC Saarbrücken fra den fjerdebedste tyske række har på sensationel vis nået semifinalen i den tyske pokalturnering. Undervejs har de endda overrasket flere Bundesliga-klubber. Nu står de dog overfor deres hidtil sværreste modstander – Bayer Leverkusen. Leverkusen kæmper med om Champions League i Bundesligaen, og vi regner med, at de ender med at vinde konfortabelt over modstanderen fra Regionalliga Südwest.

 

Derfor vinder Leverkusen med mindst tre mål

1.FC Saarbrücken spiller som nævnt i denne sæson i fjerdebeste række. Derfor er neturligvis helt utroligt, at de har slået FC Köln, Karlsruher og senest Fortuna Düsseldorf ud af DFB-Pokalen. Her er velt mærke tale om et hold fra 2. Bundesliga og hele to fra Bundesligaen i form af Köln og Düsseldorf. Saarbrücken er ganske vist suveræn nummer et i deres række, men det ændre ikke på, hvor imponerende disse resultater er. Bayer Leverkusen er dog en helt anden størrelse end de omtalte hold.

Bayer Leverkusen har siden Bundesligaens genstart vundet fire af deres seks kampe. Det betyder, at man inden pokalsemifinalen ligger på en femteplads i Bundesligaen. Senest tabte man 4-2 til Bayern München, hvilket der naturligvis ikke er nogen skam i. Leverkusen er qua deres femteplads med i kampen om Champions League-pladserne. Her er de på samme antal point som Mönchengladbach på fjerdepaldsen, Champions League er naturligvis et vigtigt mål for Leverkusen, men det muligheden for at vinde klubbens første trofæ i 17 år bestemt også.

Leverkusens sidste trofæ kom tilbage i 1993, da man vandt pokalfinalen med 1-0 over Hertha Berlin. Siden da har man været tæt på at vinde Bundesligaen, pokalturneringen og endda Champions League tilbage i 2002. 2000’ernes Leverkusen-holds mange fejlslagende forsøg på at vinde titler gav dem øgenavn Neverkusen. Dette er med andre ord en oplagt mulighed for Leverkusen til at komme af med det øgenavn.

 

Leverkusen tager kampen alvorligt

Leverkusen har da også taget pokalen alvorligt indtil nu. I kvartfinalen mod Union Berlin var man i stærkeste opstilling med folk som Kai Havertz, Leon Bailey og Sven Bender på holdkortet. Saarbrücken fra Saarland har som nævnt allerede vist, at man bestemt ikke skal undervurdere dem. Med den imponerende liste af hold, som blevet slået af Saarbrücken, mener vi da også, at chancen for, at Leverkusen kommer i noget nær stærkeste opstilling, er stor. Det vigtigste for Leverkusen bliver at scoret tidligt og tvinge Saarbrücken frem på banen.

Saarbrückens helt store problem bliver, at ikke har spillet siden starten af marts. Leverkusen har som nævnt spillet seks kampe siden da. Dette bør give dem en stor fordel. Derfor regner vi da også med en stor sejr til Leverkusen. Vinderen af denne kamp for fornøjelsen af enten Bayern München eller Eintracht Frankfurt i finalen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Leverkusen vinder kampen mod 1.FC Saarbrücken med mindst tre mål (Leverkusen -2). Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette resultat.