Kamp: FK Kauno Zalgiris – MFK Ruzomberok

Spilforslag: MFK Ruzomberok vinder kampen

Odds: 1,89

Spilstop: 14. juli kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

MFK Ruzomberok fra Slovakiet har sikret sig et godt udgangspunkt inden returkampen mod FK Kauno Zalgiris fra Litauen.

Slovakkerne sikrede sig nemlig en 2-0-sejr hjemme på Stadión pod Cebratom. Dermed ser det godt ud inden denne kamp i Litauen.

Vi regner da også med, at Ruzomberok  lever op til favoritværdigheden og ender med at tage en sejr. Hvis de går videre til næste runde venter to kampe mod vinderen af kampen mellem albanske Laci og Iskra.

 

Derfor vinder MFK Ruzomberok

MFK Ruzomberok havde en stor sæson. De sluttede nemlig på en fornem andenplads i den slovakiske liga. Det var en massiv forbedring i forhold til deres ottende plads fra forrige sæson.

Den andenplads sikrede dem denne plads i første runde af Europa Conference League. Her åbnede man sæsonen med manér.

Man kom foran efter lidt under et kvarters spil, da Kauno Zalgiris’ kaptajn Linas Philibaits lavede selvmål. Den føring blev fordoblet midtvejs i anden halvleg ved kantspilleren Stefan Gerec.

Dermed står man med gode kort på hånden inden returkampen. Denne spilles naturligvis i Kaunas på Kauno Zalgirio FA stadionas.

Litauerne sluttede sidste sæson på tredjepladsen i deres liga. Det har dog lange udsigter denne sæson. Efter 18 kampe i den litauiske liga ligger man nemlig på en beskeden sjetteplads – hele ti point fra tredjepladsen.

Senest har man spillet uafgjort med FK Banga og FK Riteriai. Man er halvvejs i sæsonen, så det har langtfra været godt nok indtil nu.

Senest Zalgiris var i Europa var for to år siden. Dengang blev det til en hurtigt exist fra Europa League-kvalifikationen, da de blev smadret med 1-6 af Bodø/Blimt. Vi regner også med, at de ryger ud i dag med et nyt nederlag.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: MFK Ruzomberok vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,89 på dette.