Dagens spilforslag – United spiller sig sikkert videre

Kamp: AS Roma – Manchester United

Spilforslag: Manchester United vinder kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 6. maj kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Manchester United er formentlig ikke kede af at skulle en tur til Rom. Det var nemlig mildt sagt en turbulent weekend, hvor massive protester fra rasende fans fik aflyst Uniteds kamp mod Liverpool. Fansene tiltvang sig adgang til Old Trafford og sikrede sig, at kampen ikke kunne gennemføres.

Dermed har Solskjær og resten af Manchester United-holdet fået en noget ufrivillig pause. Roma var i aktion i weekenden men imponerede langt fra, da de tabte til Sampdoria med 2-0. Vi siger da også, at det ender med endnu et romersk nederlag, når Manchester United kommer på besøg i den italienske hovedstad.

 

Derfor vinder Manchester United

Som nævnt kører det ikke for AS Roma for tiden. De har således blot vundet én af deres sidste otte kampe i Serie A. Her har man vel at mærke tabt til bundhold som Parma, Torino og Cagliari.

Senest blev det så til endnu et nederlag mod midterholdet Sampdoria. For en uge siden lignede det endelig, at der var noget romersk succes på vej, da man ved pausen førte 2-1 på Old Trafford.

Roma mistede dog tre spillere til skader i løbet af første halvleg. Derefter blev anden halvleg en regulær katastrofe for Roma. Her lukkede man nemlig hele fem mål ind og endte med at tabe kampen med 6-2.

Uniteds næste kamp efter Roma er søndagens udekamp mod Aston Villa. De Røde Djævle har ni point ned til West Ham, som indtager femtepladsen, så top fire bør være hjemme. Derfor behøver man ikke være overdrevet nervøs for at miste top fire-pladsen. United har desuden blot tabt tre af deres 51 Premier League-kampe mod Villa, så de ryster formentlig ikke ligefrem i bukserne.

Derfor mener vi, at Solskjær kommer i stærkeste opstilling. Det ville naturligvis være en katastrofe af dimensioner, hvis United ikke går i finalen med det resultat fra første kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester United slår AS Roma. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette væddemål.