Kamp: Real Madrid – Manchester City

Spilforslag: Manchester City vinder kampen

Odds: 2,13

Spilstop: 4. maj kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Manchester City har kurs mod deres anden Champions League-finale i træk. Sidste år endte det med et 0-1-nederlag til Chelsea i finalen. Skal det endelig være i år, at Manchester-holdet sikrer sig den største triumf i deres historie?

Inden de når så langt, venter der dog et svært opgør i returkampen mod Real Madrid i semifinalerne. Første opgør i Manchester blev en særdeles underholdende affære, hvor City endte med at vinde med 4-3.

Det betyder også, at alt stadig kan ske, og Real Madrid har tidligere vist, at man aldrig må afskrive dem. Når det så er sagt, så vover vi pelsen og siger, at City alligevel er en tand stærkere end spanierne og ender med at spille sig videre med en sejr på Santiago Bernabeu.

 

Derfor vinder Manchester City kampen

Manchester City er fortsat i pole position i Premier League. Efter weekendens stensikre 4-0-sejr over Leeds har man nemlig fortsat et enkelt point ned til forfølgerne Liverpool.

Det var tilmed en kamp, hvor Guardiola kunne tillade sig at bænke et par af holdets profiler. Kevin De Bruyne, Bernardo Silva, Fernandinho og Riyad Mahrez startede således alle på bænken.

De Bruyne og Mahrez så hele kampen fra bænken, mens Fernandinho kom ind og fik scoret til slutresulatet 4-0. Inden da havde Rodri, Nathan Aké og Gabriel Jesus allerede nettet for City.

De før omtalte fire spille kan meget vel ventes at glide ind i startopstillingen igen, mens folk som Jack Grealish og Gündogan kan ende med at trække Sorteper.

City møder et Real Madrid-hold, der i weekenden blev spanske mestre. Det er med andre ord bestemt ingen let opgave, som venter dem i Madrid.

Først og fremmest skal de se, om de bare nogenlunde kan kontrollere Karim Benzema. City har dog som nævnt en ufatteligt stærk trup at trække på, og vi siger, at de kan lykkes med at hente sejren i Madrid. Hvis englænderne lykkes med at komme foran, så bliver det en uhyre svær kamp mod Madrid.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,13 på dette.