Dagens spilforslag og odds: Kortkongen for kongeklubben

Spilforslag hver dag

Kamp: Real Madrid – Liverpool
Spilforslag: Sergio Ramos får et kort i kampen
Odds: 2,50
Bookmaker: Danske Spil

 

Odds på Ramos får kort her

 

Real Madrid har i aften muligheden for at vinde deres tredje Champions League-trofæ i træk. Det kræver dog en sejr over Liverpool. Hvis det skal lykkedes for kongeklubben at besejrede The Reds, så skal der lukkes ned for både Sadio Mané, Roberto Firmino og Mohamed Salah. Den eneste måde at gøre det på, er ved at gå til dem fra start til slut, og det er forsvarsgeneralen og kaptajnen Sergio Ramos en af de bedste i verden til. Det betyder dog også, at han sagtens kunne ende med at rage en advarsel til sig i løbet af de 90 minutter.

 

Vamos Ramos

Kaptajnen for kongeklubben er også utvivlsomt deres kortkonge. Han elsker nemlig at give den gas, gå til stålet og ikke mindst brokke sig til dommeren. Det er dog ikke noget nyt, da han har gjort det i årevis. Derfor bliver han også rigtig tit præsenteret for det gule kort, hvilket allerede er sket elleve gange i denne sæson. Tre gange har han måtte forlade banen før tid for at gå tidligt i bad. Det mest overraskende er nok, at det er forholdsvis lavt i forhold til hans tidligere sæsoner.

Sergio Ramos har nemlig modtaget mere end 200 gule kort i sin karriere, og han nærmer sig også med hastige skridt 20 røde kort. Det er en del af hans spillestil at få kort og har nærmest altid været det. Tager man et kig på de to Champions League-finaler i 2016 og 2017, så kan man også se, at Ramos kom i dommerens sorte bog. For to år siden ragede han sig uklar med dommeren kort før den ordinære spilletid var slut. Sidste år måtte han ty til ulovlige midler allerede efter en halv times tid, da han nedlagde en Juventus-spiller.

Det ville være noget af en overraskelse, hvis han kan holde sig på dydens smalle sti i aften. Særligt når man tænker på, at hele Real Madrids sæson afhænger af dette ene opgør på det olympiske stadion i Kiev.

Derfor anbefaler vi at spille på, Sergio Ramos får et kort i kampen til odds 2,50 hos Danske Spil.

Her kan du få de bedste McGregor vs. Khabib odds

Her kan du få det bedste McGregor vs. Khabib live stream

 

Odds på Ramos får kort her

 

Oddset logo