Dagens spilforslag – Real og Liverpool scorer begge

Kamp: Real Madrid – Liverpool

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,68

Spilstop: 6. april kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det bliver en gentagelse af Champions League-finalen fra 2018, når Real Madrid og Liverpool tørner sammen. Holdene mødes nemlig i Champions Leagues kvartfinaler.

Liverpool har haft en skuffende sæson i Premier League, og top fire er på ingen måde garanteret. Dermed ligner succes i Champions League deres billet til næste års Champions League.

Her kommer de dog på en hård opgave, når de skal en tur til Alfredo De Stéfano Stadium i Madrid. Real Madrid er modsat Liverpool stadig med i mesterskabskampen i deres liga og har haft gode resultater i Champions League.

 

Derfor scorer begge hold

Liverpool har haft det svært i Premier League gennem denne sæson. Siden starten på februar frem til landskampspausen havde de blot hentet to point på otte kampe. Det vil med andre ord sige to sejre og hele seks nederlag.

Liverpools form i Champions League har heldigvis for dem været noget bedre. I ottendedelsfinalerne havde man ikke de store problemer med at ordne RB Leipzig, som ellers er et tophold i Bundesligaen. Her blev det nemlig til to sejre på 2-0 til Liverpool. Det var Mohamed Salah og Sadio Mané, som var på pletten i begge kampe.

Real Madrid er seks point efter Atlético Madrid og to efter Barcelona, så alt kan fortsat ske i La Liga. I Champions League mødte de Atalanta. Her var de især imponerende i returkampen, hvor det blev til en fornem 3-1-sejr ved Karim Benzema, Sergio Ramos og Marco Asensio.

Dette er ikke overraskende det første møde mellem disse to storhold siden finalen i 2018. Dengang kom begge hold som bekendt på tavlen, da Real Madrid endte med at sikre en sejr på 3-1. Vi regner med, at vi også denne gang for scoringer fra begge mandskaber.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Real Madrid og Liverpool. Hos Onside Betting får man odds 1,68 på dette væddemål.