Dagens spilforslag – Taktisk affære i Madrid

Kamp: Real Madrid – Chelsea

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 27. april kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Efter sidste uges store dramatik omkring den nu allerede skrinlagte European Super League er Champions League tilbage. Her mødes Real Madrid og Chelsea – to af de nu allerede tidligere Super League-hold – i semifinalen.

Det er Chelseas første Champions League-semifinale siden 2013/14. Dengang mødte de også et Madrid-hold i form af Atlético Madrid. Det endte med et samlet nederlag på 3-1.

Vi regner med, at begge hold vil gå forsigtigt til værks, når det gælder denne kamp. Derfor mener vi bestemt, at der er gode muligheder for, at vi får under 2,5 mål i kampen.

 

Derfor scores der under 2,5 mål

Som bekendt var Real Madrids præsident Florentino Perez primus motor, når det kommer til Super League. Perez mente selv, at Super League ville redde fodbold. Det var han og de øvrige ejere dog ret så alene om. Efter massiv kritik fra fans, spillere, trænere, eksperter og sågar statsoverhoveder måtte projektet så lægges på is.

Da dette er en kamp mellem en af klubberne bag Super League og en af de første til at trække sig fra denne, vil emnet naturligvis fylde meget op til kampen. Det er skal derfor blive interessant at se, om det noget, som vil påvirke spillerne.

Hvis vi vender blikket mod spillet på banen, så er der som nævnt meget, som peger på, at det bliver en forsigtig kamp fra begge holds side. Real Madrid har ikke lukket to eller flere mål ind siden slutningen af januar.

Ser man bort fra 5-2-nederlaget til West Bromwich, hvor man var ti mand i store dele af kampen, så har Chelseas forsvar også været fremragende under Thomas Tuchel.

Derudover vil Real Madrid naturligvis gå efter at holde Chelsea fra at score vigtige udebanemål, mens Chelsea gerne vil have et fornuftigt resultat med hjem til London.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Real Madrid – Chelsea. Hos Onside Betting får man odds 1,76 på dette resultat.