Kamp: Real Madrid – Chelsea

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 12. april kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Efter nederlagene mod Brentford og Real Madrid fik Chelsea i den grad rejst sig i weekenden med en storsejr mod Southampton.

Man må håbe for dem, at angrebet endnu engang har indstillet sigtekornet, når det går løs på Santiago Bernabeu. Chelsea tabte som bekendt første kamp med 1-3, så de skal score mindst to gange.

Det vil dog med stor sandsynlighed også komme til at skabe chancer til de spanske værter. Real Madrid har da også vist, at de med en Karim Benzema i storform ikke skal bruge mange chancer før bolden ligger i nettet.

Det mener vi bør danne grobund for en underholdende kvartfinale. Der bør da også være gode muligheder for, at vi får mindst tre mål at se.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Chelsea har som nævnt været svære at blive kloge på de sidste par uger. Efter en god periode kom 1-4-afklapsningen hjemme mod Brentford.

Derefter var der nedturen mod Chelsea, da Karim Benzema for anden Champions League-kamp på stribe scorede et hattrick. Kai Havertz’ mål gør, at man går indtil denne kamp og skal have vente 1-3-nederlaget.

Man fik dog som nævnt rejst sig i weekenden. Det gik udover Southampton, som blev udraderet med 6-0 på eget græs. Mason Mount og Timo Werner scorede hver to gange, mens Marcos Alonso og Havertz også kom på tavlen.

Det giver naturligvis håb forud for returkampen mod Real Madrid. Real Madrid vandt i weekenden lokalopgøret mod Getafe med 2-0 og har fortsat kurs mod mesterskabet.

Chelsea skal som nævnt score mindst to gange, hvilket bør være garant for underholdning. Samtidig er Real Madrid klar til at straffe dem med kontraangreb, som vi allerede har set, at de mestrer.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Real Madrid og Chelsea. Hos Marathonbet får man odds 1,83 på dette.