Kamp: Real Madrid – Real Betis

Spilforslag: Der scores under 3,5 mål i kampen

Odds: 1,72

Spilstop: 20. maj kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tid til sidste runde af La Liga. For dette års mestre, Real Madrid, betyder det et møde med Real Betis.

Det ligger allerede fast, at Sevilla-holdet må nøjes med Europa League-fodbold til næste sæson. Årsagen er, at Atlético Madrid er bedre i holdenes indbyrdes opgør. De har dog femtepladsen at spille for, da Real Sociedad er to point efter dem.

Det er ikke utænkeligt, at Real Madrid vælger at spare et par af profilerne til denne kamp. Det ville selvsagt være en katastrofe, hvis en nøglespiller som Benzema blev skadet i denne kamp, som ingen sportslig betydning har for Real Madrid.

Derfor vil det sandsynligvis ikke være hele a-kæden, som vi får at se i Real Madrids offensiv. Vi regner da også med, at der maksimalt falder tre mål i kampen.

 

Derfor scores der under 3,5 mål i kampen

Der er som nævnt ingen diskussion om, at sæsonens altoverskyggende mål for Real Madrid er Champions League-finalen mod Liverpool.

Det så vi allerede i deres seneste kamp mod Cadíz. Her var Karim Benzema, Thibaut Courtois og Vinicius Junior alle fraværende, da startopstillingen blev offentliggjort.

Det er muligt, at vi får en eller flere af dem at se i denne kamp. Det vidner dog om, at Carlo Ancelotti allerede har blikket stift rettet mod finalen.

Real Betis ved som nævnt, at den kommer til at stå på Europa League til næste sæson. De har dog femtepladsen at spille for. Da dette er deres sidste kamp i sæsonen, vil de naturligvis stille i stærkeste opstilling.

Derfor er vore forventning, at det bliver en ganske jævnbyrdig affære i Madrid, og at det ikke udvikler sig til nogen større målfest.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 3,5 mål i kampen mellem Real Madrid – Real Betis. Hos Marathonbet får man odds 1,72 på dette.