Dagens spilforslag – Barca vinder El Clásico

Kamp: Real Madrid – Barcelona

Spilforslag: Barcelona vinder kampen

Odds: 2,20

Spilstop: 10. april kl. 21:00

Bookmaker: Bet365

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Barcelona er ude af Champions League, men i La Liga rider man på en bølge af succes. Her har man nemlig ikke tabt siden den 5. december og vundet de seneste seks kampe i streg.

Denne kamp ligger lige mellem Real Madrids Champions League-kvartfinaler mod Liverpool, hvilket naturligvis ikke er nogen fordel for hovedstadsklubben. Vi regner med, at Barcelonas momentum bringer dem på sejrskurs.

 

Derfor vinder Barcelona kampen

Barcelona har vundet 16 af deres seneste 19 kampe i La Liga. Den fænomenale stime har bragt dem op på andenpladsen, hvor de nu blot er ét point efter Atlético Madrid. Atlético lignede ellers tidligere på sæsonen en kommende mester, mens det sejlede på flere fronter i Barca.

Der er dog om ikke andet kommet styr på tingene på banen, hvor man som nævnt har vundet sine sidste seks kampe på stribe. Her har man vel at mærke mødt stærke hold som Sevilla og Real Sociedad.

Kampen mod Real Sociedad endte med at blive en regulær opvisning fra Barcas side. Catalanerne endte nemlig med at sejre med hele 6-1 i San Sebastian. Her var La Liga-topscoren Lionel Messi hopla med to mål og en assist.

Barcelonas seneste sejr på 1-0 mod Real Valladolid lyder ikke af meget, men måden hvorpå sejren kom i land kan ikke undgå at have givet et boost. Ousmane Dembélé scorede nemlig i kampens slutminutter.

Nu gælder det så mødet med Real Madrid i El Clásico – en kamp med stor betydning for mesterskabskampen, da Real er blot to point efter Barca.

Som nævnt har Real Madrid også en kamp mod Liverpool på onsdag, som de prioriterer højt. Vi mener, at formstærke Barcelona henter endnu en sejr til samlingen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Barcelona slår Real Madrid. Hos Bet365 får man odds 1,95 på dette væddemål.

Kampen kan desuden livestreames hos Bet365. Læs mere om livestreaming af El Clásico her.