Kamp: Real Madrid-Deportivo Alavés

Spilforslag: Real Madrid vinder kampen med mindst to mål (Real Madrid -1)

Odds: 1,68

Spilstop: 10. juli kl. 22:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Real Madrid har kurs mod klubben andet mesterskab siden 2012. Inden de sidste fire spillerunder har de et forspring til Barcelona på fire point. Derfor er det stadig vigtigt, at de holder skruen i vandet. De har dog ikke været alt for overbevisende i de sidste par kampe. Derfor er det vigtigt, at de leverer en overbevisende indsats mod Deportivo Alavés. Vi tror da også, at de får huld på bylden.

 

Derfor vinder Real Madrid med mindst to mål

Real Madrid lader som nævnt til at være på mesterskabskurs. Det har dog været med hiv og sving i de sidste par kampe. Faktisk er deres seneste tre kampe blevet vundet med 1-0. Disse var mod Espanyol, Getafe og Athletic Bilbao. Sejren mod Espanyol kom efter en scoring af Casemiro, mens de to sidste sejre kom i hus efter straffesparksscoringer af Sergio Ramos.

Efter de svære kampe mod Getafe og Atheltic Bilbao kan Real Madrid glæde sig over, at deres resterende program ser mere overkommeligt ud. Foruden Alavés mangler man Granada, Villareal og Leganés. Villareal kan naturligvis blive en svær kamp, men hvis Real formår at slå Alavés og Granada før da, ser det naturligvis allerede gange godt ud for dem. Derfor er det vigtigt, at de leverer en overbevisende indsats mod Alavés.

Deportivo Alavés ligner et hold i frit fald. De har tabt deres sidste fem kampe i træk. De er blot seks point over stregen, så de kan ikke vide sig sikre endnu. Blandt deres nederlag finder med et på 2-0 til Granada samt et på hele 6-0 til Celta Vigo, som også ligger i bunden af La Liga. De ser med andre ord ud til at få det svært mod et Real Madrid-hold, som har vundet deres seneste syv kanmpe i træk.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Real Madrid vinder kampen mod Deportivo Alavés med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 1,68 på dette resultat.