Kamp: Randers FC – Viborg FF

Spilforslag: Randers FC vinder kampen

Odds: 1,84

Spilstop: 21. februar kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Randers har tyvstartet og åbnede allerede forårssæsonen i midtugen, da man var en tur i England. Det endte med et 1-4-nederlag til Leicester i Europa Conference League.

Nu tager man hul på forårets Superliga-kampe, når naboerne Viborg kommer på besøg. Randers ligger lunt i svinget i kampen om pladserne i mesterskabsspillet. Derfor er kravet mod Viborg naturligvis tre point. Vi regner da også med, at det bliver hjemmeholdet, som vinder denne kamp.

 

Derfor vinder Randers kampen

Som nævnt tog Randers hul på forårssæsonen med et møde med Premier League-holdet Leicester. Wilfred Ndidi bragte hjemmeholdet foran midt i anden halvleg. Det lykkedes dog Vito Hammershøy-Mistrati at få udlignet for Hestene kort inden pausen.

Der er dog ingen vej udenom, at Leicester dominerede kampen. Svenske Patrik Carlgren gjorde det da også godt i Randers-målet til trods for, at Leicester fik gjort det til 4-1 i løbet af anden halvleg.

Nu gælder det en lidt mere overkommelig opgave, når der venter denne hjemmekamp mod Viborg. Oprykkerne lå inden denne runde på en ottendeplads i Superligaen – otte point bag Randers.

Viborg har spillet en række træningskamp frem mod sæsonstarten. Her har man slået Jammerbugt, FC Nordsjælland og AGF og tabt til Brøndby og CSKA Moskva.

Viborg er under stort pres inden denne kamp. De har fem point op til Silkeborg på sjettepladsen. Der resterer blot fem kampe af grundspillet, og her mangler man både FC København og FC Midtjylland.

Randers er derimod hele syv point fri af AGF på syvendepladsen og har et relativt overkommeligt program. Da disse hold mødtes senest blev det til en 2-1-sejr til Randers i Viborg, da Hammershøy-Mistrati scorede sejrsmålet. Vi regner med endnu en sejr til Randers.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Randers vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,84 på dette.