Dagens spilforslag – Ingen målfest i Randers

Kamp: Randers – OB

Spilforslag: Der scores under 2,5 i kampen

Odds: 2,00

Spilstop: 27. november kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Randers hentede sidste weekend en flot 2-1-sejr i Parken mod kriseramte FCK. De tre point har sikret, at man nu har hele syv ned til stregen, hvor Lyngby og Horsens efterhånden er ret så isolerede. Nu gælder det en hjemmekamp mod OB. Vinderen af denne kan tage et vigtigt skridt i jagten på en placering i top seks og mesterskabsspillet. Vi regner med, at det bliver en tæt kamp, hvor vi får under tre scoringer at se.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Randers har trods deres placering som nummer ni Superligaen gjort det fremragende i defensiven. Her har man således blot lukket ti mål ind på ni kampe. Kun SønderjyskE på andenpladsen kan matche den statistik. Med til historien hører dog, at Randers blot har scoret 12 mål, hvilket kun tre hold har gjort ringere.

Nu møder de så OB, som er en modstander mod hvem de har haft mange tætte kampe. Holdene mødtes sidste år i løbet af play-off-spillet om Europa League. Her vandt Randers første kamp med 2-1, mens OB vandt returopgøret med 2-0. OB har scoret tre mål i deres seneste tre kampe, så deres offensiv er ikke just flyvende for tiden.

Ser man på de forrige fire opgør er ingen af disse endt med mere en et mål. Her er tale om to 1-0-sejre til OB, en til Randers og en 0-0-kamp.

Ser man på den voldsomt stærke Randers defensiv, synes det bestemt ikke usandsynligt, at vi kan få endnu en kamp med få scoringer mellem disse to mandskaber. Skulle det eksempelvis lykkes Randers at komme foran, vil det dermed blive svært for OB at bryde dem op.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Randers – OB. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette resultat.