Kamp: Randers FC – FC København

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 1,99

Spilstop: 15. maj kl. 16:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

FC Midtjyllands pointtab mod Brøndby betyder, at FC København nu er snublende tæt på deres 14. mesterskab. Det kræver dog en sejr i Randers.

Hvis FCK vinder i Randers, så skal FC Midtjylland hente et par storsejre i deres sidste kampe for at have noget håb om et mesterskab. Vi regner med, at FCK vinder kampen i Randers.

 

Derfor vinder FC København kampen

FC København hentede i midtugen en særdeles vigtig sejr mod forårets store positive overraskelse Silkeborg. Inden da havde de foregående tre kampe ellers blot budt på to point. Det betød, at FC Midtjylland var begyndt at nærme sig bagfra.

FC København fik en drømmestart på kampen mod Silkeborg. Her fik deres unge islænding Ísak Jóhannesson nemlig brag dem foran efter blot to minutter efter at have modtaget bolden fra Viktor Claesson.

Efter en times spil fordoblede den 19-årige Jóhannesson københavnernes føring efter assist fra Peter Ankersen. Silkeborgs Søren Tengstedt fik reduceret, men der blev ikke scoret yderligere i kampen.

Randers har efter deres sejre over FCK og Brøndby ramt en skidt periode. De seneste to kampe har således blot kastet ét point af sig.

Dette kom i seneste runde, hvor man til trods for at have været foran med 2-1 måtte tage til takke med 2-2 mod AaB. I runden forinden tabte man med 1-0 til Silkeborg efter en scoring i overtiden.

Denne sæsons indbyrdes kampe mellem Randers og FCK er foruden sejren til Randers endt med to sejre til FC København på henholdsvis 2-0 og 3-0.

Vi regner med, at Løverne tager et stort skridt mod mesterskabet med tre point her i Randers. De kan blive mestre på mandag afhængigt af resultatet af Midtjyllands kamp mod Silkeborg.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,99 på dette.