Dagens spilforslag og odds: The Rams slår The Robins

Spilforslag hver dag

Kamp: Derby County – Bristol City
Spilforslag: 1
Odds: 2,12
Bookmaker: NordicBet

 

Følg spilforslaget hos NordicBet

 

Der er dømt topopgør i EFL Championship, når Derby hjemme på Pride Park Stadium tager imod Bristol. Hjemmeholdet har været i rigtig god form på det sidste, da de ikke har tabt en ligakamp i over halvanden måned. Udeholdet har derimod tabt deres sidste tre ligakampe i træk. Bristol skal endda i aktion igen allerede på tirsdag, så de bliver måske nødt til at spare et par stamspillere.

 

Drabelige Derby

The Rams har haft en rigtig fin sæson, hvor de har vundet over halvdelen af deres ligakampe. Det er således blevet til 15 sejre i 27 opgør. Derudover er det blevet til syv uafgjorte og kun fem nederlag med en samlet målscore på 44-23. Derfor er de da også placeret på andenpladsen i den næstbedste engelske række, og hvis de kan forsætte den fine form, så kommer de til at vende tilbage til Premier League i næste sæson. Det er da også ved at være på tide, traditionsklubben rykker op igen. Sidste gang de spillede i den bedste engelske række var i 2007/2008-sæsonen, hvor de havde en fuldstændig forfærdelig sæson. Det blev nemlig til et rekordlavt antal sejre og point. De vandt kun en enkelt kamp hele sæsonen og sluttede med 11 point, hvilket aldrig er blevet gjort dårligere.

Derby har også været godt kørende på hjemmebane, hvor det er blevet til fire sejre og en enkelt uafgjort den sidste halvanden måned. Burton blev slået 1-0, Aston Villa blev sendt hjem med et 2-0-nederlag i baggagen, og Millwall blev banket med 3-0. Nytårsdag spillede de 1-1 med Sheffield United, og det var deres første pointtab på hjemmebane siden den 28. november. Odds på nytårstalen 2018 hos Danske Spil. Når de møder Bristol hjemme på Pride Park Stadium, plejer det også at gå godt. De har således vundet tre ud af de sidste fire hjemmekampe mod The Robins, og det tror vi også, at de gør i aften.

Derfor anbefaler vi at spille på, Derby County vinder kampen til odds 2,12 hos NordicBet. 

Husk i øvrigt at nye kunder kan få en velkomstbonus på 2.500 kroner i januar måned.

 

Følg spilforslaget hos NordicBet