Dagens spilforslag og odds: Sergio Ramos starter sæsonen med et kort

Spilforslag hver dag

Kamp: Real Madrid – Atlético Madrid
Spilforslag: Sergio Ramos får et kort i kampen
Odds: 2,75
Bookmaker: Unibet

 

Spil på Ramos får kort hos Unibet

 

Det kan godt være, at der ikke er Champions League-kvalifikation på programmet i dag, men til gengæld er der noget meget bedre. Den europæiske Super Cup skal nemlig spilles på A. Le Coq Arena i den estiske hovedstad Tallinn mellem Real Madrid og bysbørnene fra Atlético Madrid. Vi forventer et totalt tæt opgør med en masse intensitet og endnu mere fight. Får vi ret i den anskuelse, så kommer der også et par gule kort op af dommerens lomme. Sergio Ramos er som sædvanlig den mest oplagte kandidat til at rage sig uklar med manden i sort.

 

Ramos er en hardhitter

I sidste sæson fortsatte Real Madrid-kaptajnen med sit imponerende kort per kamp-gennemsnit. Fordelt på alle turneringer fik han således 12 gule kort i 42 kampe, og det hele startede da han slagtede Paul Pogba fra Manchester United i den europæiske Super Cup kort før tid. Derudover fik han så en enkelt advarsel i Copa del Rey, tre i Champions League og yderligere syv styk i La Liga. Rent faktisk blev han også nødt til at gå tidligt i bad to gange i 2017/18-sæsonen. Ganske imponerende af den 32-årige hardhitter.

Vi kunne sagtens se Sergio Ramos starte sæsonen med at komme i dommerens sorte bog. Særligt fordi at det er bysbørnene fra Atlético Madrid, som de møder. Der er altid givet lidt mere gas og gået mere til stålet i derbys, og det kommer nok ikke til at være anderledes i aften. Kongeklubbens kaptajn skal forsøge at sætte en stopper for blandt andre Antoine Griezmann, og den mest effektive måde at gøre det på, er ved at lave en masse frispark på ham. Ender han med at gøre det, så bliver han også præsenteret for en ostemad på et eller andet tidspunkt i løbet af de 90 minutter.

Derfor anbefaler vi at spille på, Sergio Ramos får et kort i kampen til odds 2,75 hos Unibet.

 

Spil på Ramos får kort hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund