Kamp: Racing Club – Vélez Sársfield

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,70

Spilstop: 17. juni kl. 02:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tid til tredje spillerunde var den argentinske Primera División. Her gæster Vélez Sársfield i denne runde Racing Club.

Hjemmeholdet har tre point efter de første to kampe, mens har hentet et enkelt. Vi regner med, at der bliver tale om en forholdsvist målfattig kamp på Estadio Presidente Péron i Avellaneda.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Racing Club har været mestre hele 18 gange, hvilket kun River Plate (37) og Boca Juniors (34) kan overgå. Deres seneste mesterskab kom i 2018/19-sæsonen.

Med den historik er det heller ikke overraskende, at de er blandt outsiderne til at vinde mesterskabet i 2022-sæsonen.

Racing fik en god start på sæsonen med 2-0-sejr mod Huracán i en kamp, hvor modstanderen fik et rødt kort kort inden pausen.

I seneste kamp blev det dog til et 0-2-nederlag til Godoy Cruz. Her skal det nævnes, at Racings Tomás Chancalay modtog et rødt kort ti minutter inden pausen.

Godoy Cruz’ Franco Negri så også rødt 20 minutter inde i anden halvleg, men da førte hans hold allerede med 1-0.

Nu gælder det så kampen mod Vélez. Mange husker nok klubben for deres legendariske målmaskine af en målmand – José Luis Chilavert, som også var en stor profil på Paraguays landshold og en af verdens bedste målmænd.

Ham kunne de godt bruge i dag. Deres to første mod Patronato og Platense er endt henholdsvis 1-1 og 0-1. I kampen mod Platense modtog Matías de los Santos et sent rødt kort.

Som det fremgår af de to holds resultater, så vælter de sig ikke lige frem i mål. Det regner vi heller ikke med bliver tilfældet i dette opgør.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Tyskland og Italien. Hos Marathonbet får man odds 1,93 på dette.