Dagens spilforslag og odds: Israelsk magtdemonstration i EL-kvalen

Spilforslag hver dag

Kamp: FC Pyunik Erewan – Maccabi Tel Aviv F.C.
Spilforslag: 2
Odds: 1,80
Bookmaker: bet365

 

Spil på en udesejr hos bet365

 

I dag er der masser af Champions League-kvalifikation på programmet. Vi har dog valgt at tage et kig på den enlige kvalkamp i Europa League. Her skal Maccabi Tel Aviv F.C. fra Israel nemlig en tur til den armenske hovedstad Jerevan for at krydse klinger med FC Pyunik Erewan. Umiddelbart synes vi, at det lugter lidt af en udesejr. Der er således stor kvalitetsforskel på den armenske og israelske liga. Derudover har israelerne også en hel del mere europæisk erfaring end armenerne.

 

Kæmpe kvalitetsforskel

Maccabi Tel Aviv har fået en fin start på sæsonen, da de både har ekspederet ungarske Ferencvarosi TC og serbiske FK Radnicki Nis ud af CL-kvalen med samlede sejre på henholdsvis 2-1 og 4-2. Derudover har de endda også vundet den israelske Toto Cup med 1-0 over Beitar Jerusalem F.C., som har den tidligere AaB-angriber Jakub Sylvestr på holdkortet. Der er altså god grund til optimisme. Det ville bestemt ikke undre os, hvis de kan ride videre på deres bølge af gode resultater i aften.

Pyunik har derimod kun været i aktion mod FK Vardar Skopje fra Makedonien og FC Tobol Kostanay fra Kasakhstan. Mod makedonerne blev det til en samlet 3-0-sejr, mens de med nød og næppe sendte kasakherne ud i mørket, da de vandt 2-2 på reglen om udebanemål. De har altså endnu ikke mødt en decideret kvalitetsmodstander, og derfor kan det sagtens blive en svær opgave for dem i aften, selvom de spiller på hjemmebane foran deres trofaste fans.

Vi synes, at oddset er for højt på en udesejr til ikke at anbefale det. Som skrevet før så er den israelske Ligat ha’Al flere niveauer over den armenske Bardsragujn chumb. Derudover er Eliran Atar og Viðar Örn Kjartansson i fin form for udeholdet, da de har har lavet to mål hver i de foregående fire kvalifikationskampe.

Derfor anbefaler vi at spille på, Maccabi Tel Aviv F.C. vinder kampen hos bet365. Det belønnes i skrivende stund med odds 1,80, men det kan sagtens nå at ændre sig inden kampstart klokken 18:00.

 

Spil på en udesejr hos bet365

 

Bookmakeren bet365's officielle logo på en grøn baggrund. Hos bet365 kan man oddse på Ligue 1 og livestreame gratis