Dagens spilforslag og odds: Spurs tager tre tiltrængte point i Eindhoven

Spilforslag hver dag

Kamp: PSV Eindhoven – Tottenham Hotspur
Spilforslag: 2
Odds: 2,17
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på Spurs-sejr hos NordicBet

 

Champions League-bolden ruller igen i dag, og vanen tro er der otte opgør på programmet. På Philips Stadion skal PSV Eindhoven op imod Tottenham Hotspur i en knald eller fald-kamp, da en eventuel taber vil ligge allersidst i gruppe B uden at have skrabet et eneste point sammen. En eventuel vinder kan derimod melde sig ind i kampen om top to igen, hvilket vil sige, at der stadig er en chance for at avancere til knockout-runden. Umiddelbart tror vi mest på Spurs, da de simpelthen har et meget bedre mandskab end PSV på papiret.

 

Spurs snupper sejren

Værterne har maksimumpoint i Æresdivisionen, hvor de har vundet deres første ni opgør med en samlet målscore på 36-3. Der er dog stor forskel på den hollandske liga og så Champions League-gruppespillet, hvilket de også har kunne mærke i deres første to kampe. Først fik de bøllebank på Camp Nou mod FC Barcelona, hvor blandt andet en magisk Messi sørgede for en 4-0-afklapsning. Derefter kom Inter Milan så på besøg, og selvom hollænderne bragte sig i front, så måtte de stadig se sig slået med 1-2.

Gæsterne var yderst uheldige da de tabte med 1-2 på San Siro, hvor danske Christian Eriksen ellers bragte dem foran. Mod catalanerne viste de også rigtig gode takter, men måtte stadig se sig slået med 2-4, da den argentiske troldmand var vild og ustyrlig. Vi tror dog, at der er bedre tider på vej. Særligt fordi de har vundet deres sidste fire Premier League-opgør på stribe, hvilket har givet en hel del selvtillid og tro på tingene. Harry Kane kunne være et godt bud på en matchvinder – medmindre Erik Lamela fortsætter de fornemme takter. Han scorede nemlig sejrsmålet mod West Ham på London Stadium i lørdags.

Derfor anbefaler vi at spille på, Tottenham Hotspur vinder kampen til odds 2,17 hos NordicBet.

 

Odds på Spurs-sejr hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund