Kamp: Paris Saint-Germain – Real Madrid

Spilforslag: Paris Saint-Germain vinder kampen

Odds: 2,09

Spilstop: 15. februar kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er lagt op til et brag af en kamp, når Paris Saint-Germain og Real Madrid mødes i denne Champions League-ottendedelsfinale. Det er to hold, som har ambitioner om at vinde turneringen, så der er meget på spil i første kamp her på Parc des Princes.

Det kan let gå hen at blive tæt, når disse to storhold tørner sammen. Vi regner dog med, at det bliver Paris Saint-Germain, som løber med sejren og sikrer sig et godt udgangspunkt inden returkampen i Madrid.

 

Derfor vinder PSG kampen

PSG har ikke overraskende godt styr på tingene i den franske Ligue 1. Mauricio Pochettinos tropper er efter 24 runder hele 13 point foran Marseille, som er nærmeste forfølger.

PSG har vundet deres seneste fire ligakampe på stribe og har ikke tabt siden starten af oktober. Seneste har man banket de regerende mestre Lille med 5-1 og slået Rennes med 1-0.

Dermed kan man med ro i sindet rette fokus mod Champions League. Her startede man i en svær gruppe med Manchester City, RB Leipzig og Club Brügge. Det blev dog til en andenplads med 11 point på kontoen.

Nu gælder det dette møde med Real Madrid. Real Madrid fører fortsat den spanske liga. Resultaterne har dog ikke været prangende på det seneste.

Real Madrids seneste tre kampe i La Liga har således blot kastet fem af ni mulige point af sig. Her har man vel at mærke mødt Elche, Granada og Villarreal. Mod Elche lykkedes det kun akkurat Real Madrid at få vendt to 0-2 til 2-2 i kampens sidste  minutter.

Vi tror, at Real Madrid får det svært i Paris, hvor det Lionel Messi & Co. går benhårdt efter at sikre et godt udgangspunkt inden returopgøret om tre uger.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Paris Saint-Germain vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,09 på dette.