Dagens spilforslag – PSG spiller sig videre

Kamp: Paris Saint-Germain – OGC Nice

Spilforslag: Paris Saint-Germain vinder kampen

Odds: 1,53

Spilstop: 31. januar kl. 21:15

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det er tid til ottendedelsfinalerne i Coupe de France. Den største af disse er dette møde mellem PSG og Nice. Det er samtidig en kamp mellem nummer et og to i Ligue 1.

PSG mangler et par profiler, som er i Sydamerika og Afrika med deres landshold. Det er dog trods de en særdeles stærk trup som de råder over. Vi mener stadig, at de bør have styrken til at sende Kasper Dolberg og Nice ud.

 

Derfor vinder PSG kampen

Paris Saint-Germain ligger lunt i svinget i Ligue 1. Pariserne er nemlig efter 22 kampe hele 11 point foran Nice. Senest var det Reims som fik ørerne i maskinen.

Her var italienske Marco Verratti på pletten to gange, mens Sergio Ramos også fik nettet for første gang efter, at han endelig er kommet i gang efter sin lange skadespause. Danilo Pereira lukkede og slukkede med sin scoring til 4-0.

PSG har blot tabt én kamp i Ligue 1 i denne sæson. Det var helt tilbage i starten af oktober, da man tabte med 0-2 til Stade Rennes. Nu gælder det så sæsonens andet møde med Nice, som PSG tidligere har spillet 0-0 med.

Nice har vundet alle deres tre kampe siden vinterpausen. Her har man mødt Stade Brest, Nantes og Metz, som alle ligger i midten eller bunden af ligaen.

Man må formode, at PSG kommer med stjerner som Kylian Mbappé, Mauro Icardi, Pereira, Verratti og Ramos. Nice-holdet er som nævnt også godt kørende, men vi regner med, at de får det svært på Parc des Princes. Derfor siger vi, at det bliver Paris Saint-Germain, som ender med at kunne indløse billetten til Coupe de Frances kvartfinaler.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Paris Saint-Germain vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,53 på dette.