Dagens spilforslag – Begge hold på tavlen i Paris

Kamp: Paris St-Germain – Manchester City

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,64

Spilstop: 28. april kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der venter endnu en stor aften i Champions League, når PSG tager imod Manchester City. Det er et møde mellem to klubber, som aldrig tidligere har vundet dette trofæ og naturligvis begge går benhårdt efter at få ændret på dette.

Manchester City har kurs om et engelsk mesterskab og er da også favoritter til at vinde dette opgør. Vi mener dog sagtens, da PSG kan byde dem op til dans, og at vi får begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Med fem runder igen i Premier League har Manchester City ti point ned til Manchester United. Det er dermed svært at forestille sig, at de skulle kunne sætte det forspring over styr.

I weekenden kom sæsonens første trofæ i hus, da man slog Tottenham i Liga Cup-finalen. Det var vel at mærke fjerde år i streg, at City vandt den turnering.

Dermed handler det stort set udelukkende om Champions League, som er den helt store mangel i Citys efterhånden imponerende pokalskab.

Det bliver dog ikke nogen let opgave for City mod et fremragende PSG-hold, hvis offensiv er skræmmende. Med til historien hører nemlig, at City har haft lidt svært ved at holde clean sheet på det sidste. Det er faktisk ikke lykkes dem i deres sidste tre kampe i Premier League mod ellers overkommelige modstandere i form af Leeds United, Aston Villa og Southampton.

Nu skal de så op imod folk som Kylian Mbappé, Neymar, Pablo Sarabia, Ángel Di María og Mauro Icardi. Vi mener, at de bestemt bør have gode forudsætninger for at få scoret mod et City-forsvar, der som nævnt ikke virker helt så stærkt som tidligere. Samtidig regner vi også med, at City får et vigtigt udebanemål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Paris St-Germain og Manchester City. Hos Onside Betting får man odds 1,64 på dette væddemål.