Kamp: PSG – Manchester City

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,68

Spilstop: 28. september kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Manchester City sikrede sig tre enormt vigtige point i weekendens topbrag ude mod Chelsea. Nu gælder det så næste opgave i sæsonens helt store mål – Champions League.

Her venter en svær udekamp mod PSG. Det var på forhånd det to hold, som var udset til at skulle kæmpe om førstepladsen i gruppen. Franskmændene har dog brug for tre point at have smidt point i første gruppe.

Der er på forhånd lagt op til en målrig affære på Parc des Princes. Vi regner da også med, at vi ender med at få mindst tre mål at se i denne storkamp i Gruppe A.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Efter forrige rundes 0-0-kamp hjemme mod Southampton. I midtugens Liga Cup-kamp vandt man så 6-1 over Wycombe Wanderers med en stjernespækket offensiv, mens defensiven bestod af spillere fra akademiet.

I weekend var det så tid til en den helt store test på Stamford Bridge om Chelsea. Guardiola havde inden kampen ikke slået Tuchels Chelsea i tre forsøg.

Det blev der dog lavet om på denne gang. Det endte med en ganske fortjent 1-0 på en scoring af Gabriel Jesús. I en kamp, hvor Chelsea havde svært ved at bryde City op.

Nu er det så op til PSG at løse det problem. Manchester City har dog allerede vist sig sårbare i Champions League. Deres første kamp mod RB Leipzig endte således med en vild 6-3-sejr.

PSG mangler Messi, som er skader, men der er stadig masser at skyde med. I de første otte kampe har superstjernen Kylian Mbappé præsteret fire mål og tre assist.

PSG skal som nævnt efter 0-0-kampen mod Club Brügge meget gerne have tre point i denne kamp, hvis man skal vinde gruppen. Det bør give muligheder for en underholdende kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i PSG – Manchester City. Hos Onside Betting får man odds 1,68 på dette.