Dagens spilforslag – Underholdning på ny i PSG-Bayern

Kamp: Paris Saint-Germain – Bayern München

Spilforslag: Der scores over 3,5 mål i kampen

Odds: 1,95

Spilstop: 13. april kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der var som ventet smæk for skillingerne, da PSG besøgte Bayern München. Her endte kampen som bekendt med en vigtig 3-2-sejr til pariserne. De står dermed med gode kort på hånden, inden returopgøret hjemme i den franske hovedstad.

Det er dog heldigvis langt fra slut endnu. Der er som så ofte før lagt op til en dramatisk aften i Champions League, hvor meget kan ændre sig gennem.

Det betyder eksempelvis, at et af holdene let kan ende med at stå i en situation, hvor de skal bruge flere mål. Hvis PSG eksempelvis scorer bare én gang, så får Bayern travlt.

 

Derfor scores der mindst fire gange i kampen

Hvis vi holder fast i eksemplet med en scoring til PSG, vil det betyde, at Bayern München skal have scoret mindst tre mål for at gå videre. Omvendt vil eksempelvis to mål til Bayern betyde, at der pludselig er pres på PSG.

PSG skal naturligvis endnu engang sætte deres lid til deres tre superstjerner Kylian Mbappé, Neymar og Ángel di Maria. Mbappé scorede to mål i første kamp, mens Neymar lagde op til to. Mbappé havde yderligere succes i weekenden, hvor han scorede et mål og lagde op til et i PSG’s 4-1-sejr ude mod Strasbourg.

Bayern ventes endnu engang at mangle Lewandowski, som er skadet. Derfor må de sætte deres lid til folk som Thomas Müller, Eric Maxim Choupo-Moting og Lery Sané. I weekenden spillede Bayern 1-1 mod Union Berlin. Her var det den blot 18-årige kantspiller Jamal Musiala, som kom på tavlen for sydtyskerne.

Vi regner med, at det bliver en kamp, hvor et af holdene på et tidspunkt bliver nødt til at satse. I det tilfælde bør det andet have de offensive kvaliteter til at straffe dem.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 3,5 mål i Paris Saint-Germain – Bayern München. Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette resultat.