Dagens spilforslag – PSG går videre med ny sejr

Kamp: PSG – Barcelona

Spilforslag: PSG vinder kampen

Odds: 2,15

Spilstop: 10. marts kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Barcelona får deres sag for, hvis de skal videre i dette års Champions League. De tabte nemlig første opgør mod PSG med 4-1 hjemme på Camp Nou.

Det betyder, at der ikke er nogen vej udenom at, at de skal have scoret mindst fire mål i denne kamp for at komme videre. Det kan ikke undgå at gøre deres defensiv sårbar, hvilket er guf for PSGs manage offensive stjerner. Derfor mener vi, at franskmændene har gode forudsætninger for også at vinde returkampen.

 

Derfor vinder PSG kampen

Det så lyst ud for FC Barcelona, da Lionel Messi på straffespark bragte dem foran efter 27 minutter af første møde med PSG. Derefter var der dog ikke meget, som gik catalanernes vej.

Et hattrick af en storspillende Kylian Mbappé samt en scoring af Moise Kean sikrede nemlig PSG er overbevisende udebanesejr på hele 4-1 og dermed et fremragende udgangspunkt inden denne kamp.

Det betyder, som nævnt, at Barcelona skal score mindst fire mål for ikke at ryge ud. En sejr på 4-0 vil sende dem videre og 4-1 vil betyde, at kampen skal i forlænget spilletid.

Dermed er Barcelona i en svær position, da man naturligvis er tvunget frem på banen for at jagte de fire scoringer. Det kan vil PSG forsøge at udnytte – blandt andet via Mbappés vanvittige hurtighed, som han også gav smagsprøver på i første møde mellem holdene.

Ser man på PSG tre sidste kampe mod Dijon, Bordeaux og Stade Brest, så holdt de buret rent i alle tre. Barcelona har flere gange scoret fire og fem mål i denne sæson, men vi mener, at omstændighederne i denne kamp samt kvaliteten af PSG-holdet gør, at det mest sandsynlige scenarie er en sejr til franskmændene.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: PSG slår Barcelona. Hos Onside Betting får man odds 2,15 på dette væddemål.