Kamp: Preston North End – Liverpool

Spilforslag: Liverpool scorer 3 eller flere mål

Odds: 2,14

Spilstop: 27. oktober kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Liverpool gæster efter søndagens vilde 5-0-sejr på Old Trafford Preston North End på endnu et traditionsrigt stadion – Deepdale. Det er en kort rejse mod nord, og Liverpool er ikke overraskende storfavoritter mod Championship-holdet.

Vi regner da bestemt også med, at det bliver endnu en sejr til Liverpool. Samtidig mener vi også, at der bør være gode muligheder for, at the Reds scorer mindst tre mål i Preston.

 

Derfor scorer Liverpool mindst tre mål

Den imponerende 5-0-sejr mod Manchester United var Liverpools anden 5-0-sejr i streg i Premier League. I forrige spillerunde slog man nemlig Watford med samme cifre.

Det er især Salah som med sine vanvittige 15 mål i 12 kampe har bidraget til succesen. Han bliver dog nærmest med garanti sparet i denne kamp mod Preston.

Det er dog naturligvis ikke kun Salah men hele Liverpool-offensiven, som har været flyvende. I denne sæson har man indtil nu spillet 13 kampe i alle turneringer og scoret mindst tre mål i de ti af disse.

Det gælder også 4. runde af Liga Cuppen, hvor man mødte et andet Premier League-hold i form af Norwich. De blev slået med 3-0, da Takumi Minamino scorede to gange og Divock Origi en enkelt. De dannede fronttrio med unge Kaide Gordon.

Spillere som Minamino og Origi bør kunne gøre ondt på Preston, som har det svært i den næstbedste række. The Lilywhites har blot vundet én af deres seneste ni kampe. I deres seneste kamp blev det til et 2-0-nederlag til deres lokalrivaler fra Blackpool, som er oprykkere.

Preston har indtil denne runde haft lodtrækningsheld i Liga Cuppen. De har nemlig mødt overkommelige modstandere fra lavere rækker i form af Mansfield Town, Morecambe FC og Cheltenham Town. Vi regner stærkt med, at denne runde bliver endestationen mod et sprudlende Liverpool-hold.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool scorer tre eller flere mål. Hos Marathonbet får man odds 2,14 på dette.