Kamp: Portugal – Tyrkiet

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 24. marts kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Den europæiske VM-kvalifikation fortsætter med playoffkampene mellem gruppernes 2’ere og de bedste hold fra Nations League. I denne semifinale gælder det mødes mellem Portugal og Tyrkiet i Porto.

Vinderen af kampen kan se frem til hjemmebanefordel i finalen mod enten Italien eller Nordmakedonien. Der er umiddelbart lagt op til en finale mellem de to seneste europamestre – Portugal og Italien.

Portugal står dog overfor en svær opgave, når de står overfor Tyrkiet. Det er som nævnt en kamp, hvor der mildt sagt er meget på spil. Vi regner også med, at kampen ender med at kaste mindst tre mål af sig.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Portugal missede på dramatisk vis førstepladsen i Gruppe A. Her var man i sidste runde i en direkte kamp mod Serbien om den direkte VM-billet.

Portugal havde inden kampen sidste minutter kurs mod VM, da de ved stillingen 1-1 havde en bedre målscore end serberne. I kampens døende minutter fik Fulhams Aleksandar Mitrovic dog skudt serberne til tops i gruppen og bristet de portugisiske hjerter.

Det var anden gang i kvalifikationen, at man smed point mod Serbien, som man også tidligere havde spillet 2-2 med. Derudover var der også en 0-0-kamp mod Irland.

Dermed skal Portugal altså bruge en sejr i denne kamp mod Tyrkiet for at hold VM-drømmen i live. Tyrkerne sluttede som toer i Gruppe G, hvor man var to point efter holland og tre foran Norge.

Man havde ellers fået en drømmestart ved at slå netop Holland med 4-2. De to uafgjorte kampe mod Letland og Montenegro endte dog med at koste dyrt, mens man også endte med at tabe 1-6 i Holland.

Tyrkernes svingende præstationer afspejles meget godt i deres målscore på 27-16 efter de ti kvalifikationskampe. Skulle de komme bagud mod Portugal, så bliver de selvsagt nødt til at jagte minimum en udligning. Vi regner med endnu en målrig kamp med Tyrkiet som en af aktørerne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Portugal og Tyrkiet. Hos Marathonbet får man odds 1,83 på dette.