Dagens spilforslag – Portugal tanker selvtillid mod Israel

Kamp: Portugal – Israel

Spilforslag: Portugal vinder kampen med mindst to mål (Portugal -1)

Odds: 1,90

Spilstop: 9. juni kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

De forsvarende europamestre fra Portugal spiller deres sidste venskabskamp inden slutrunden, når de hjemme møder Israel.

Portugal er som bekendt havnet i “Dødens gruppe,” hvor der venter kampe mod Frankrig, Tyskland og Ungarn. Derfor er det med at få pudset formen af og sørge for, at man er helt skarp forud for den store udfordring, som venter om en uges tid.

Vi regner da også med, at Portugal får tanket noget selvtillid mod israelerne. Vi siger , at Portugal ender med at vinde kampen med minimum to mål.

 

Derfor vinder Portugal kampen med mindst to mål

Portugal startede deres optakt til EM med en venskabskamp mod Spanien. Det sluttede med et ganske godkendt 0-0-resultat, der om ikke andet viser, at defensiven er på plads.

Ved den lejlighed stillede Portugal med et stærkt hold. Nøglespillere som Cristiano Ronaldo, Diogo Jota, Joao Felix og Renato Sanches startede alle kampen.

Nu gælder det så Israel, som senest spillede en venskabskamp mod Montenegro, som heller ikke skal til EM. Det opgør sluttede med en 3-1-sejr til Israel.

Den blev grundlagt efter to scoring på to minutter af Eran Zahavi og Manor Solomon. Fatos Beqiraj fik reduceret, inden Gadi Kinda gjorde det til slutresultatet 3-1.

Israel har i år generelt gjorde det godt mod hold på deres eget niveau. De spillede eksempelvis 1-1 med Skotland i deres VM-kvalifikationskamp.

Da de mødte Danmark kom de dog i problemer og endte med at tabe 2-0 hjemme i Israel. Vi tror også, at de får det svært mod et portugisisk hold, der som nævnt har brug at levere et godt resultat her lige inden EM.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Portugal slår Israel med mindst to mål (Portugal -1). Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette væddemål.