Dagens spilforslag og odds: Shrewsbury taber på Fratton Park

Spilforslag hver dag

Kamp: Portsmouth F.C. – Shrewsbury Town F.C.
Spilforslag: 1
Odds: 1,85
Bookmaker: bwin

 

Spil på Portsmouth-sejr hos bwin

 

Der er masser af fodbold fra den tredjebedste engelske række på programmet, selvom der er landskampspause. Et af topholdene i Sky Bet League One hedder Portsmouth F.C., og de er forrygende form for tiden. De har således vundet fire ud af deres seneste fem opgør og holdt buret rent tre gange i træk. Det går derimod ikke særlig godt for Shrewsbury Town F.C., da de endnu ikke har prøvet at vinde en ligakamp endnu, selvom de har haft seks forsøg. Derfor ligger de naturligt nok også på en delt sidsteplads med tre point.

 

Shrewsbury har ikke smagt sejrens sødme

Hjemmeholdet har fået en tæt på perfekt sæsonstart, da de ligger på en delt førsteplads i tabellen med 16 point via fem sejre og en enkelt uafgjort samt en målscore på 12-3. Der bliver altså scoret to mål i gennemsnit per kamp, mens de kun lukker scoringer ind i hver anden. Det må siges at være en rigtig god kombination, og det er da også en af hovedårsagerne til, at de ligger helt oppe i toppen. Derudover bankede de Gillingham F.C. i tirsdags med 4-0, hvilket betyder, at de kom godt fra land i pokalturneringen ved navn Checkatrade Trophy.

Udeholdet finder vi til gengæld i den helt anden ende af spektret. De har spillet uafgjort tre gange og tabt lige så mange opgør med en samlet målscore på 4-7. Der er altså både problemer med at få kuglen i kassen og holde buret rent. Umiddelbart har vi svært ved at se, det skulle ændre sig, når de møder topholdet i rækken. Særligt fordi de ikke har præsteret et clean sheet i deres sidste tre forsøg. Efter vores bedste overbevisning lugter det langt væk af en hjemmesejr på Fratton Park.

Derfor anbefaler vi at spille på, Portsmouth F.C. vinder kampen til odds 1,85 hos bwin.

 

Spil på Portsmouth-sejr hos bwin

 

Bookmakeren bwins logo i hvid skrift på sort baggrund