Kamp: Portland Timbers – Orlando City

Spilforslag: Portland Timbers vinder kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 27. marts kl. 22:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Sidste sæson gik Portland Timbers hele vejen til MLS Cup-finalen. Her endte man dog efter 1-1 med at skulle i straffesparkskonkurrence mod New York City, hvor man tabte med 2-4.

I denne sæson har Timbers fået en noget blandet start på året med en sejr to uafgjorte og et nederlag. Derfor handler det om at komme tilbage på sporet, når Orlando City kommer på besøg.

Vi mener da også, at der er en del, som taler for, at Portland Timbers kan tage de tre point mod Orlando, som har syv point fra de første fire kampe.

 

Derfor vinder Portland Timbers kampen

Portland Timbers startede sæsonen med uafgjorte kampe mod New England Revolution og Los Angeles FC på henholdsvis 2-2 og 1-1. Mod New England var man bagud to gange, men begge gange fik man altså udlignet.

Sæsonens første sejr kom mod Austin FC, som blev slået med 1-0 efter en scoring af Bill Tuiloma. Derefter fik man dog en lussing på 4-1 af Dallas FC. Her lukkede ti katastrofale minutter midt i første halvleg med tre Dallas-scoringer reelt kampen.

Nu er det dog op på hesten igen, når Orlando kommer på besøg. Orlando har lagt ud med at slå CF Montréal og Los Angeles FC, mens man har spillet uafgjort med Chicago Fire og tabt 1-2 til FC Cincinnati.

Portland Timbers skal håbe, at kantspilleren Yimmi Chhará kan fortsætte sin gode sæsonstart, som har kastet to scoringer og en assist af sig. Derudover skal de blandt andet holde styr på den tidligere AC Milan-angriber Alexandre Pato, som i disse dage tørner ud for Orlando.

Sidst disse hold mødtes var tilbage i august 2020. Dengang sluttede det med en 2-1-sejr til Portland. Vi siger, at de får gang i deres sæson med en ny sejr over Orlando.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Portland Timbers vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,90 på dette.