Dagens spilforslag og odds: Black Cats banker Port Vale i FA Cuppen

Spilforslag hver dag

Kamp: Port Vale – Sunderland
Spilforslag: 2
Odds: 1,80
Bookmaker: bet365

 

Odds på Sunderland-sejr hos bet365

 

Der er rigtig meget FA Cup-fodbold på programmet i dag. Vi har kigget det hele igennem og fundet frem til et opgør, som efter vores bedste overbevisning lugter langt væk af en udesejr. Sunderland fra Sky Bet League One skal nemlig en tur til Vale Park i Stoke-on-Trent for at møde Port Vale fra Sky Bet League Two. The Black Cats er i forrygende form for tiden med intet mindre end seks sejre på stribe. Vi kunne sagtens se dem snuppe nummer syv i dag. Særligt fordi de prioriterer FA Cuppen højt og ikke sparer deres største stjerner.

 

Black Cats bider fra sig

Hjemmeholdet er i nogenlunde forfatning på eget græs. Her har de vundet seks kampe, spillet to uafgjort og tabt fire med en samlet målscore på 16-17. De har dog endnu ikke mødt en modstander af Black Cats’ kaliber, og vi har meget svært ved at se dem spille sig videre til næste runde af verdens ældste pokalturnering. Særligt fordi de også skal fokusere på ligaen, hvor de blot ligger på en yderst skuffende 13. plads.

Udeholdet har endelig fået vind i sejlene efter to nedrykninger i træk. Efter at have gået fra Premier League til Sky Bet League One på blot to sæsoner, så er de begyndt at vinde en masse fodboldkampe. Rent faktisk har de blot tabt en enkelt gang på fremmed græs indtil videre i denne sæson, mens det er blevet til seks sejre og to pointdelinger med en samlet målscore på 16-7. Der er helt sikkert masser af selvtillid og tro på tingene for tiden, og vi kan sagtens se dem fortsætte deres flotte sejrsstime et stykke tid endnu. Træneren prioriterer pokalturneringen ekstremt højt, og han kommer med sin stærkeste startopstilling.

Derfor anbefaler vi at spille på, Sunderland vinder kampen til hos bet365. I skrivende stund giver det pengene 1,80 gange igen.

 

Odds på Sunderland-sejr hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.