Dagens spilforslag – England slår Polen

Kamp: Polen – England

Spilforslag: England vinder kampen

Odds: 1,76

Spilstop: 8. september kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

England kørte videre i samme spor efter deres flotte EM med en knusende 4-0-sejr ude mod Ungarn. Det skete i fjendtlige omgivelser, men det lod englænderne sig ikke skræmme af.

Nu gælder det Polen, som ligner Englands værste konkurrent i kampen om førstepladsen, som giver direkte adgang til VM. Det er dog en kamp, som vi mener, at England har kvaliteten til at vinde på baggrund af, hvad de viste mod Ungarn.

 

Derfor vinder England kampen

England ser traditionen tro ud til at storme gennem kvalifikationen til en slutrunde. Indtil fornyelig har man dog ikke været i stand til at følge op på dette ved selve slutrunden. De seneste VM og EM, hvor man nåede henholdsvis en semifinale og en finale, har dog lavet om dette.

Dermed er optimismen omkring det engelske landshold da også en helt anden end hidtil. Det blev da også til en flyvende start på kvalifikationen i foråret med sejre over San Marino, Albanien og Polen på henholdsvis 5-0, 2-0 og 2-1.

Efter det succesfulde EM kom man også godt i gang med denne blok kampe med en fornem 4-0-sejr ude mod Ungarn. Det skete på Puskas Arena, hvor hjemmepublikummets opførsel var under al kritik.

England havde meget svært ved at skabe noget i første halvleg, men derefter kom der andre boller på suppen. Raheem Sterling åbnede scoringen ti minutter inde i anden halvleg. Derefter sikrede Harry Kane, Harry Maguire og Declan Rice den engelske storsejr.

Nu gælder det så Polen, som har klaret sig udmærket indtil nu. Man har kun tabt det første opgør til England og smidt to point ude mod Ungarn. Hvis ikke de vinder dette opgør, ligner det maksimalt en andenplads til polakkerne.

Vi har det også svært ved at se, hvordan det skal lykkes dem at få bugt med et engelsk hold, som har kurs direkte mod VM.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: England vinder kampen mod Polen. Hos Onside Betting får man odds 1,76 på dette væddemål.