Dagens Spilforslag – Begge hold scorer i sydengelsk opgør

Kamp: Plymouth Argyle – Portsmouth

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,60

Spilstop: 16. november kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Fredag aften byder på et opgør mellem to klubber fra den engelske sydkyst – Plymouth Argyle og Portsmouth. Der er dog ikke tale om noget lokalopgør, da klubberne ligger knap fire timers kørsel fra hinanden. Det betyder dog ikke, at der ikke er meget på spil. Begge hold er nemlig med i kampen om League Ones play-off-pladser. Det er samtidig et møde mellem to hold, som ved, hvor målet står, så det bør blive en underholdende affære. Derfor siger vi, at begge hold kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Hjemmeholdet Plymouth ligger på ottendepladsen i League One, mens Portsmouth ligger på pladsen foran. Plymouth er ubesejrede i deres seneste tre ligakampe, hvor man har mødt Wigan Athletic, Doncaster Rovers og Swindon Town.Kampen mod Wigan sluttede 1-1, mens det blev til en 2-1-sejr mod Doncaster.

Kampen mod Swindon var en seværdig affære, som sluttede med en 4-2-sejr til hjemmeholdet Plymouth. Her scorede Plymouth-topscorer Luke Jephcott to mål, mens Conor Grant og Joe Edwards scorede holdets øvrige to mål. I ti kampe er Plymouth blot gået fra banen uden at score to gange, mens det også kun er blevet til to clean sheets. Samtidig er der blot tre hold i ligaen, som har scoret flere mål end dem.

Et af disse er Portsmouth, som indtil videre har lavet 19 mål, hvilket er næstflest kun overgået Peterborough, som fører ligaen. I deres seneste kamp hentede man en imponerede 3-1-sejr ude mod Lincoln City, som faktisk ligger foran Portsmouth i ligaen. Den store måltyv hos Portsmouth er John Marquis, som har scoret syv ligamål på 11 kampe, og dermed er topscorer i ligaen.

Der er med andre ord meget som tyder på, at der er en målrig kamp i vente i det sydengelske.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i Plymouth Argyle – Portsmouth. Hos Onside Betting får man odds 1,60 på dette resultat.