Dagens spilforslag – Mindst tre mål på Selhurst Park

Kamp: Crystal Palace – Manchester United

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 3. marts kl. 21:15

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Crystal Palace har været et af Premier Leagues mest ustabile hold gennem denne sæson. De har ikke været ubesejrede over en længere periode end tre kamp og har til tider lukket et hav af mål ind.

Nåe står de overfor et United-hold, som allerede flere gange har vist, at de formår at udnytte deres modstanderes defensive mangler. Derfor regner vi også med, at vi få et ganske målrigt opgør på Selhurst Park i London.

 

Derfor scores der over 2,5 mål

I løbet af denne sæson har Palace ikke formået at holde en stime på mere end tre ligakampe uden nederlag kørende. Samtidig har de dog heller ikke tabt mere en to kampe i streg.

Palace har selv haft store succeser, som 4-1 og 5-1-sejrene mod henholdsvis Leeds og West Bromwich. De har dog også selv modtaget nogle snittere. Her tænkes på nederlag på 3-0 til Burnley og Aston Villa, 4-0 til Manchester City og naturligvis 7-0 nederlaget til Liverpool. Dermed kommer det formentlig ikke som nogen overraskelse, at Palace er blandt de hold i ligaen, som har lukket flest mål ind.

Nu står de så over for Manchester United, som inden denne weekends kampe var det mest scorende hold i Premier League med 53 fra 26 kampe.

Dere seneste kamp mod Chelsea sluttede 0-0, men før denne havde United flere målfester. Der var 3-3-kampen mod Everton og naturligvis 9-0-ydmygelsen af Southampton.

Crystal og Palace og Manchester United mødtes tidligere i på sæsonen tilbage i anden spillerunde. Dengang resulterede det i en overraskende 3-1-sejr til Palace på Old Trafford.

Med har dog ændret sig siden da – især for United. Hvis deres stærke offensiv med Bruno Fernandes som omdrejningspunkt kan få hul på bylden tidligt, kan det let blive en målrig affære.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i Crystal Palace – Manchester United. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette resultat.