Dagens spilforslag og odds: The Eagles må se sig slået af The Foxes

Spilforslag hver dag

Kamp: Crystal Palace – Leicester City
Spilforslag: 2
Odds: 3,05
Bookmaker: Unibet

 

Odds på Leicester-sejr hos Unibet

 

Crystal Palace og Leicester City mødes på Selhurst Park i dag klokken 16:00. Her på redaktionen undrer vi os en smule over, at værterne er blevet gjort til forhåndsfavoritter af samtlige spiludbydere. Gæsterne er nemlig i forfærdelig form, da det blot er blevet til en enkelt sejr i deres seneste elleve forsøg, mens de har tabt intet mindre otte gange og har spillet uafgjort to gange. Kasper Schmeichel og co. har derimod blot tabt en enkelt gang i deres sidste otte opgør, hvilket da også er hovedårsagen til, at vi tror på danskerklubben tager tre point med hjem fra London.

 

Højt at flyve og dybt at falde for The Eagles

The Eagles ligger og roder rundt nede omkring nedrykningsstregen, og de har kun formået at skrabe sølle 12 point ud af 48 mulige sammen. Tre sejre, tre pointdelinger og ti nederlag med en samlet målscore på 13-23 er det blevet til indtil videre. De har altså store problemer med at score mål, hvilket man også tydeligt kan se på topscorerlisten. Her er Wilfried Zaha deres mest målfarlige spiller, men han har kun fået netmaskerne til at blafre tre gange. Vi har meget svært ved at se dem komme på tavlen i dag.

The Foxes er derimod placeret midt i tabellen og har haft en fin pointhøst. Seks sejre, fire uafgjorte og seks nederlag med en samlet målscore på 21-20 kan de prale af. Særligt James Maddison og Jamie Vardy har været kolde og kyniske foran kassen med fem scoringer hver. Efter vores bedste overbevisning så holder Kasper Schmeichel buret rent, mens en af de to førnævnte spillere får puttet kuglen i kassen. Det er nok til tre point på Selhurst Park, hvilket vil sende dem helt op på en syvendeplads, hvis altså Bournemouth og Everton smider point til henholdvis Wolves og Manchester City.

Derfor anbefaler vi at spille på, Leicester City vinder kampen til odds 3,05 hos Unibet.

 

Odds på Leicester-sejr hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund